Total fornyelse av rommet

Takvinduer gir farge og liv til hjemmet ditt. Se forskjellen?

Legg til vinduer

Legg til vinduer

Fire gode grunner til å oppgradere med takvinduer

Klikk på + tegnene for å finne ut mer

Bedre inneklima

Bor du i et varmt eller kaldt klima? Bor du nær en støyende vei, eller har nysgjerrige naboer? Uansett klima- eller andre utfordringer, har VELUX en takvinduløsning som dekker dine behov. Med våre standard 3-lags glass har vinduene god en U-verdi på 1,0, noe som sikrer en god energieffektivitet. 

Enkel utskifting

Bekymret for bryet med å erstatte VELUX takvinduet? Det er mye enklere enn du tror. Våre VELUX sertifiserte montører har opplæring i å skifte ut takvinduer. Avhengig av jobben, kan et gammelt takvindu erstattes med et nytt på ca. en dag!

Energieffektiv

Alle VELUX takvinduer er bygget for å vare, men våre produkter forbedres hele tiden. Nye VELUX takvinduer er bygget med toppmoderne isolerende teknologier, som virkelig gjør en forskjell. Så, hvis du har måttet lukket døren til ditt gamle, rom i løpet av den kalde årstiden, er det på tide å åpne den igjen. Bytte av vinduer kan sikre at varmen holdes inne, og at forkjølelsen holdes ute.

Mer komfort

Sliter du med et vindu som er vanskelig å nå? Vurder å erstatte det med et VELUX INTEGRA® takvindu. Ved hjelp av elektrisitet, eller til og med solenergi gir VELUX INTEGRA takvinduer deg optimal komfort og kontroll, helt ut til fingertuppene. Og mens du er i gang, hvorfor ikke vurdere å prøve en ny finish for vinduet ditt. Velg furu-finish for en lun følelse, eller prøv våre hvite overflater for å reflektere mer lys inn i rommet.

Fire gode grunner til å oppgradere med takvinduer

Klikk på + tegnene for å finne ut mer

Oppgrader med takvinduer

Oppgrader med takvinduer

Å bytte ut gamle takvinduer er enklere enn du tror. Når du bytter ut de gamle takvinduene med nye, mer energieffektive VELUX takvinduer, forbedrer det hjemmet ditt. Les mer om de forskjellige typene VELUX takvinduer og finn det vinduet som tilfredsstiller dine behov.

Det er enkelt å skifte ut et takvindu!

Nye VELUX vinduer kommer med toppmoderne teknologier, men utvendig rammestørrelse er de samme, slik at ditt nye vindu passer perfekt der det gamle satt. Dette betyr at utskifting av de gamle takvinduene kan gjøres raskt og uten problemer. I tillegg er det billigere enn du tror!

Ta kontakt med en VELUX sertifisert montør

VELUX Norge har knyttet til seg en rekke montører som vil hjelpe deg med planlegging, valg og montering av nye takvinduer,vinduer for flate tak eller solskjerming. I linken nedenfor kan du  raskt og enkelt finne den perfekte samarbeidspartneren for prosjektet ditt.


for VELUX takvinduer
for VELUX elektriske produkter, persienner og skodder