VELUX midthengslede takvinduer

Alltid innen rekkevidde - også med møbler under

VELUX midthengslede takvinduer

Midthengslede takvinduer slipper inn lys og luft

Slipp inn lyset med takvinduer

Vi fungerer bedre med dagslys

VELUX midthengslede takvinduer

Slipp frisk luft inn på soverommet

Enkle å åpne, enkle å bruke, enkle å montere

Midthengslede takvinduer

Midthengslede takvinduer er enkelt å betjene, selv når det står møbler under. Midthengslede takvinduer betjenes med lufteklaffen øverst på vinduet, det gjør det mulig å montere vinduet lavere enn et tilsvarende topphengslet takvindu, slik at man får glimrende utsikt både når man står og når man sitter 

Vi anbefaler midthengslede takvinduer hvis du er nødt til, eller ønsker å plassere takvinduet lavt, for eksempel i rom med lave tak eller når du ønsker bedre utsikt mot omgivelsene utenfor.

Se betjening

Egenskaper ved midthengslede takvinduer

Midthengslede takvinduer

Praktisk – selv når det står møbler under takvinduet

Midthengslede takvinduer betjenes med lufteklaffen

Enkelt å åpne og raskt å lukke med lufteklaffen

Plassering takvinduer

Lav montering gir større fleksibilitet og bedre utsikt

VELUX takvinduer gir naturlig ventilasjon

Naturlig ventilasjon – med lukket vindu

Slipp inn frisk luft også når du er borte eller ligger og sover, uten å måtte bekymre deg for sikkerheten eller dårlig vær. Trekk én gang i den unike lufteklaffen og la frisk, filtrert luft strømme inn i rommet. Ventilasjonsklaffen bør være lukket i den kalde årstiden.
Frisk luft med midthengslede takvinduer

Nyt frisk, ren og filtrert luft

Det innebygde luftfilteret gir bedre inneklima ved å hindre at støv og insekter kommer inn i huset. Filteret kan brukes flere ganger og er enkelt å rengjøre.

Er du klar til å handle?

Mye mer enn bare et vindu

Midthengslede takvinduer kan endre et rom drastisk. De er den raskeste måten å tilføre rom under taket ekstra naturlig lys, ventilasjon og en følelse av åpenhet på. Virkningen med hensyn til dagslys og frisk luft, for ikke å snakke om utsikt, er enorm.

 

 

 

Kanskje er du også interessert i ...

VELUX topphengslet takvindu

Topphengslet takvindu

VELUX topphengslede takvinduer betjenes med et håndtak nederst, og gir deg full utsikt mot horisonten og maksimalt innslipp av naturlig dagslys.

VELUX CABRIO® takaltan

VELUX CABRIO® takaltan åpnes på noen få sekunder og gir loftsrommet en plass i solen. Den innovative takaltanen tilfører huset luft, lys og flott utsikt. For å gjøre det ekstra lettvint flukter VELUX CABRIO® takaltan med taket når den er lukket.

Inndekning

VELUX inndekninger er presisjonsprodusert for å sikre en vanntett forsegling mellom takvinduet og takmaterialet. Det brede utvalget av VELUX inndekninger gjør det enkelt å velge riktig inndekning til ditt takvindu, alle kombinasjoner av takvinduer og aktuelt takmateriale.