Tiden er dyrebar

Tenk deg at takvinduene automatisk slipper inn frisk luft når du trenger det. At solskjermingen automatisk senkes til faste tider og holder temperaturen på et behagelig nivå. At du kan lukke alle takvinduene ved hjelp av ett tastetrykk når du går ut. At en regnsensor lukker vinduene automatisk ved nedbør. Dette og mye mer er mulig med VELUX INTEGRA® takvinduer og vinduer for flate tak.

Egenskaper

Utlufting med et enkelt tastetrykk

Sikre hjemmet ditt når du er ute. En regnsensor lukker vinduene automatisk ved nedbør.

Bli kjent med VELUX INTEGRA® systemet

VELUX INTEGRA®

  systemet er en serie elektriske og solcelledrevne takvinduer, gardiner, rulleskodder og tilbehør som gjør det enklere og mer behagelig å eie et VELUX vindu. Samtlige produkter er enkle å bruke ved hjelp av medfølgende veggbryter

 En regnsensor lukker vinduene automatisk ved nedbør.

Alle produktene bygger på sikker io-homecontrol® -teknologi
INTEGRA huset
VELUX INTEGRA rulleskodder til elektriske takvinduer

VELUX INTEGRA® rulleskodder

VELUX INTEGRA takvinduer

VELUX INTEGRA® takvinduer

VELUX INTEGRA® blendingsgardiner for elektriske takvinduer

VELUX INTEGRA® blendingsgardiner

VELUX INTEGRA vinduskupler

VELUX INTEGRA® vinduskupler

VELUX INTEGRA vinduskupler

VELUX INTEGRA® vinduskupler

VELUX INTEGRA elektriske takvinduer

VELUX INTEGRA® takvinduer

8 forhåndsinnstilte programmer

For å avlaste deg for noen daglige rutiner og øke innekomforten har du åtte nyttige programmer som er forhåndsinnstilte og klare til bruk.

  • Inneklima
  • Ventilasjon
  • Energibalanse
  • Solskjerming
  • God natt
  • God morgen
  • Forlate huset
  • På ferie

Oppgrader ditt manuelle VELUX takvindu

På mindre enn 45 minutter kan du begynne å bruke alle funksjonene til VELUX INTEGRA®-kontrollpaden, deriblant forhåndsinnstilte programmer og tidsplanlegging.
Alt du trenger er det solcelledrevne oppgraderingssettet, komplett med motor, batteri og kontrollpad. Det omfatter også en regnsensor, slik at du ikke trenger å bekymre deg for åpne vinduer hvis det skulle begynne å regne – de lukkes da automatisk.
Det solcelledrevne oppgraderingssettet krever ingen kabler og er dermed den ideelle løsningen for dine eksisterende VELUX takvinduer. Våre solcelledrevne produkter fungerer også på nordvendte tak.

Kontrollpaden er enklere å konfigurere enn du tror

Se videoen for å forstå hvordan det fungerer

VELUX INTEGRA bygger på
io-homecontrol®

io-homecontrol

Hva er io-homecontrol®?

io-homecontrol® er språket som VELUX INTEGRA®-produktene bruker til å kommunisere med fjernkontrollen. Løsningen er utviklet med tanke på komfort og sikkerhet og er en av de mest avanserte på markedet i dag. Løsningen støttes– av noen av bransjens beste og smarteste selskaper.

Er io-homecontrol®sikkert?

io-homecontrol® benytter radiokommunikasjon til å sende en kommando eller informasjon på en sikker måte - ved å opprette en digital tetning rundt hjemmet ditt. For å bruke et eksempel fra dagliglivet kan sikkerhetsnivået sammenlignes med kommunikasjonskanalene mellom en minibank og en bank.

Kan jeg bruke smarttelefonen? 

Du kan styre alle dine VELUX INTEGRA® produkter fra en smarttelefonapp, et nettbrett eller en PC når du ikke er hjemme. io-homecontrol®-teknologien gjør det enkelt å bruke koblingsboksen TaHoma fra Somfy. Klikk her hvis du ønsker mer informasjon.