{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Arbeidslys i særklasse

“Hver eneste dag er det fantastisk å gå opp i dette rommet. Det er skapt av både lyset, inneklimaet, treverket og de tingene vi har innredet med.” 

Søren Rose, designer og innehaver av Søren Rose Studio, sitter i sin danske tegnestue i en gammel herskapsvilla i Hellerup. Første og andre etasje er familiens private bolig, mens loftet huser tegnestuen. Her utarbeider han innredning av virksomheter, hoteller, restauranter og privatboliger sammen med sitt team av interiørarkitekter og produktdesignere, som Søren Rose Studio er kjent for. Og, ikke minst, designer han og teamet møbler, lamper og mye mer, ofte med utgangspunkt i en konkret innredningsoppgave. 

“Vi er skandinaviske minimalister med stor kjærlighet til materialene. Det kan du for eksempel se i dette vakre rommet på nesten 100 kvadratmeter, hvor murstein, plankegulv fra Dinesen og VELUX takvinduer bærer rommet. Vi har også et kontor i New York, og når vi innreder i USA, kombinerer vi med det rå og industrielle sammensatt med vår rene nordiske stil", sier Søren Rose.

39
VELUX PRODUKTER
 Kr. 248.000,-
MONTERING OG PRODUKTPRIS I DANMARK

Automatisk styring av lys og luft

Noe annet som er naturlig, er ventilasjonen. VELUX INTEGRA® takvinduer er utstyrt med VELUX ACTIVE inneklimakontroll, hvor intelligente sensorer konstant overvåker temperatur, fuktighet og CO2 i rommet, og åpner eller lukker takvinduene og styrer solavskjermingen. 

“Når vinduene åpner seg automatisk, tenker alle at det er utrolig deilig. Den selvregulerende løsningen er helt i overensstemmelse med vår designfilosofi fordi den skaper et bedre inneklima, et bedre arbeidsmiljø og er en del av den samlede opplevelsen av rommet med lys, frisk luft, planter, møbler og dyktige mennesker", sier Søren Rose. 

Vinduer i kombinasjon gir utsyn og ekstra lysinnfall

Takvinduenes plassering er gjennomtenkt. Som Søren Rose uttrykker det, kunne en minimalist være fristet til en symmetrisk plassering med samme antall vinduer på hver side. I stedet gir plasseringen med fem ganger to vinduer på den ene siden og to ganger to vinduer på den andre siden fleksibilitet. Så det er enkelt å innrede rommet og eventuelt bruke det til noe annet enn tegnestue senere. Og plasseringen av takvinduene over hverandre gir både utsyn (allerede fra hoftehøyde) og lysinnfall over takbjelkene.

 

“Takbjelkene er vakre og forteller en historie. Men når det er tak til mønet, har takbjelkene en tendens til å dele rommet opp i et underrom og et overrom. Og hvis det ikke er tilstrekkelig lys over takbjelkene, ender de med oppleves som taket. Med plasseringen av takvinduene kommer det naturlig lys ned på takbjelkene, slik at oppdelingen forsvinner og det blir et høyt rom i stedet for et flatt rom. Samtidig gir det ekstra lyset spill i rommet", understreker Søren Rose.

Fordele ved VELUX takvinduer

1. Godt arbeidslys - I Søren Roses tegnestue skaper takvinduene et optimalt arbeidslys.  

2. Sunt inneklima - 
VELUX ACTIVE sørger for luftsirkulasjon. Et godt inneklima øker produktiviteten.

3. Følelsen av mer plass -
Dagslyset over takbjelkene gir en fantastisk romfølelse. Her er der høyt til taket i dobbelt forstand.