Utforsk mer
Barneromideer - Slik utnytter du plassen maksimalt

Slik utnytter du plassen maksimalt

En loftseng er en flott måte å skape ekstra plass i et tenåringsrom på. Med tre store takvinduer som tilfører lys, blir rommet åpent, behagelig og alltid fullt av frisk luft. Ett vindu er plassert høyt oppe for å sikre at dagslyset når veggen lengst borte og inn i hjørner – og det er et VELUX INTEGRA® takvindu med regnsensor, som kan åpnes og lukkes med den medfølgende veggbryteren.

VELUX takvinduer inspirasjon barnerom
Utforsk mer
Barneromideer - Mer dagslys enn noen gang

Mer dagslys enn noen gang

Vinkelen på og plasseringen av VELUX takvinduene i skråtaket gjør at de gir mer lys enn tradisjonelle takvinduer. Plisségardiner egner seg ypperlig til å justere mengden innkommende lys, fordi de kan plasseres hvor som helst i vinduet uten at du mister utsikten.

VELUX takvinduer inspirasjon barnerom
Utforsk mer
Barneromideer - En enkel løsning

En enkel løsning


Et enkelt VELUX takvindu er alt som skal til for å bringe masse lys inn i dette barnerommet i øverste etasje. Den praktiske midthengslingen til vårt standard takvindu gjør det enkelt å åpne selv når det står møbler rett under. Det vedlikeholdsfrie vinduet trenger ikke rengjøring eller ny maling, men kan tørkes av med en myk og fuktig klut.
VELUX takvinduer inspirasjon barnerom
Utforsk mer
Barneromideer - Lysere barnerom for lek

Lysere barnerom for lek

En imponerende kombinasjon av et vedlikeholdsfritt, midthengslet takvindu med et fasadeelement under skaper et lyst barnerom. Masse dagslys og ventilasjon gjør rommet ypperlig egnet for søvn, lekser, lek og alle øvrige aktiviteter som fyller et barns dag.

VELUX takvinduer inspirasjon barnerom
Utforsk mer
Barnerominspirasjon - Utnytt plassen maksimalt

Utnytt plassen maksimalt

Et barnerom er et mylder av aktivitet. Ikke bare er det et sted å sove, men også et samlingspunkt for moro med lekekamerater. Det praktiske midthengslede takvinduet gir riktig mengde naturlig lys og frisk luft for slike aktiviteter. På utsiden er det montert screens som beskytter mot varme.

VELUX takvinduer inspirasjon barnerom