{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Utfordringen var å ta et totalt nedkjørt loft som ikke var egnet til å bo i, og få det beste ut av det

Prisca (boligeier) har alltid likt å bo i loftsleilighet. Etter at hun avsluttet utdanningen innen arkitektur og interiørdesign, ønsket hun å skape et visningslokale. Den unge arkitekten brukte sine ferdigheter til å bygge om denne loftsleiligheten på 60 m². Hun elsker at leiligheten "føles som en kokong", og særlig ideen om å ha kontakt med himmelen, i et atypisk rom komplett med synlige trestrukturer. Hun investerte mye tid og energi i dette seks måneder lange prosjektet.

9
VELUX PRODUKTER

1,5 dager

INSTALLASJONSTID
Kr. 32.280,-
INSTALLASJONS- OG PRODUKTPRIS i frankrike

Hvitmalt med nye takvinduer

"Jeg ble positivt overrasket over den nye, hvite malingen på trerammene som gir vinduene en mer moderne fremtoning. Det virker mye mer diskré og raffinert", sier Prisca.

Hovedfordelene ved å installere VELUX takvinduer

  1. Interiørkomfort: "Jeg har VELUX vinduer i hvert eneste rom i leiligheten. De gjør god nytte med å lufte ut fuktigheten på kjøkkenet og badet. På rommet mitt bruker jeg isolerende blendingsgardiner for å få en god natts søvn og for bedre temperaturkontroll. I stua og på kontoret nyter jeg godt av dagslyset mens jeg jobber", sier Prisca.

  2. Kontakt mellom omgivelsene utendørs og innendørs: Det er en stor fordel å kunne se himmelen fra komforten i mitt eget hjem. Dagslys er en annen måte å avgrense rom på. Takvinduet gir meg større gulvplass, mer takhøyde og bedre trafikkflyt i rommet", forklarer Prisca.

  3. Rask installering: "Det gikk fort og lett å installere dem. Jeg ba VELUX om å installere takvinduene. Alt ble unnagjort på en og en halv dag. Jeg satte opp gardinene senere selv", sier Prisca.
     

Prisca Pellerin

Prisca Pellerin Architecture & Intérieur

De gir en direkte kobling mellom utendørs og innendørs omgivelser. Det er en skikkelig fordel å kunne se himmelen fra komforten i mitt eget hjem. Dagslys er en annen måte å avgrense rom på. Takvinduet gir meg større gulvplass, mer takhøyde og bedre trafikkflyt i værelset. Det er en stor fordel.

Overrasket!

"Jeg var veldig glad. Jeg ble positivt overrasket over den nye, hvite malingen på trerammene som gir vinduene en mer moderne fremtoning. Det virker mye mer diskré og raffinert", sier Prisca.

"Det virker mye mer diskré og raffinert."
- Prisca, boligeier
Få glede av dagslyset og inneklimaet

"Jeg har vinduer fra VELUX i hvert eneste rom i hjemmet mitt. De gjør god nytte med å lufte ut fuktigheten på kjøkkenet og badet. På rommet mitt bruker jeg isolerende blendingsgardiner for å få en god natts søvn og for bedre temperaturkontroll. I stua og på kontoret nyter jeg godt av dagslyset mens jeg jobber."

Produkter brukt i dette prosjektet
Midthengslede takvinduer
Finn ut mer
Duo blendingsgardiner
Finn ut mer
Mørkleggende energigardiner
Finn ut mer
Opplev rommet ditt med takvinduer