{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Takterrasse som føles som en balkong året rundt

Drømmen om en takterrasse ble virkelig for Kristina Rasmussen da hun og familien fikk mulighet til å tilføye en ekstra etasje på leiligheten på Nørrebro. Loftsrommet over dem ble ledig, og hvem vil ikke ha en takterrasse?

"Arkitekten vår, Lasse Grønnerup Johannesen fra Werkt, sa bare: ’Ok, det høres bra ut. Men har dere vurdert hvor mange kvadratmeter dere vil bruke på en terrasse som dere bare kan bruke om sommeren?’ Vi bor jo Danmark og ikke i Syd-Frankrike – så vi forsto virkelig hva han mente", sier Kristina.

7

VELUX produkter
Kr. 132.034,-
Produktpriser i danmark

Utsikt over hele byen

Kristina og Oliver gikk i tenkeboksen mens borettslaget begynte å renovere taket og bygge den nye etasjen.

"Vi gikk opp og kikket da de begynte på taket, og vi innså plutselig at vi kunne se frem til utsikt over hele byen samt rådhustårnet. Det førte til mange nye vurderinger av hva vi rent faktisk ville bruke etasjen til. Vi besluttet oss for å skape et rom med mye hyggelig tilbehør og en drivhusaktig stemning som vi kan nyte året rundt", sier Kristina Rasmussen.

De største fordelene ved å få VELUX takvinduer

  1. Mer plass: "Den gamle delen av leiligheten virker også større nå, selv om den faktisk er blitt mindre på grunn av trappen som har tatt litt av soverommet. Det er lyset som gjør det."

  2. Familiens velvære: "Det er lyset som gjør det. Jeg blir alltid overrasket over hvor strålende det er – selv på en grå novemberdag eller en dyster formiddag i mars har vi mengder av lys. Takket være det nye rommet tror jeg ikke at vi har blitt ofre for den dystre november som har rammet mange andre mennesker, og om sommeren er leiligheten en stor balkong", sier Kristina.

  3. Produktfunksjonalitet: "De er virkelig smarte! Vi gadd ikke å starte en diskusjon om å åpne det hele opp og lage en balkong,  for med VELUX Cabrio® tar det bare et øyeblikk. Samtidig gikk det opp for oss at det var en sikrere løsning for sønnen vår på to år», forklarer hun.
Dagslys i begge etasjer

Tre VELUX CABRIO® takterrasser bringer nå lys inn i familiens nyetablerte stue, i den øverste delen av byen. Med arkitektens hjelp har de skapt en helhetlig leilighet på to etasjer, og straks man kommer inn inngangsdøren, ser man bølgen av dagslys som strømmer nedover trappen fra den nye etasjen.

"Vi kan se når byens trær skifter farge, og jeg føler meg virkelig nær naturen til tross for at vi bor helt her oppe. Det er bare så deilig å komme hjem etter en lang dag på jobben og sitte under taket med himmelen over oss. Det gjør det verdt å gå opp til sjette etasje hver eneste dag – selv med handleposer og trett toårig guttunge på slep."
– Kristina, boligeier
Balkong året rundt

Nå bruker familien sin nye stue som et lyst tilfluktssted under taket, hvor alle vinterens sorger fordamper med den store himmelen og utsikt over byen.

Produkter brukt i dette prosjektet
VELUX CABRIO® takaltan
Les mer
Midthengslede takvinduer
Les mer
Topphengslede takvinduer
Les mer
Liftgardiner
Les mer
Opplev rommet ditt med takvinduer