{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Familieloft

Bärbel Stolz og ektemannen Sebastian så etter en større leilighet til sin familie på fire. Når de fikk sjansen til å kjøpe et vanlig loft i et gammelt byhus fra 1800-tallet i en av sidegatene til Helmholtzplatz, bestemte de seg med en gang.

20

VELUX Produkter

16 mndr.

RENOVERINGSTID i tyskland

Romslig plass med masse lys

Bärbel og Sebastian ønsket seg et loft med romslig plass og masse lys. Takvinduer og vinduer for flate tak fra VELUX passet perfekt.

Hovedfordelene ved å installere VELUX takvinduer

  1. Lys i alle hjørner:  Alle rommene i sidevingen og i bakbygningen har store belysningsløsninger eller takvinduer fra VELUX.
     
  2. God isolering: Den fremragende varmeisolasjonen på taket og takvinduene reduserer ikke bare varmetap på vinterstid, men forhindrer også at toppleiligheten blir altfor varm på sommerstid.

  3. Ventilasjon sparer plass:  Men arkitekt Schröger hadde betenkeligheter mot å anvende et sentralt, mekanisk ventilasjonssystem, som nå er standarden i mange nye bygninger: "Å installere et slikt system ville tatt opp verdifull plass og krever også intensivt vedlikehold", sier han. I enighet med familien Stolz bestemte han seg for å bruke desentralisert ventilasjon med vindusvifter. VELUX Balanced Ventilation – et ukomplisert alternativ – var den beste løsningen.

Marcus Schröger

Urbansky Architekten

Gangen er ofte den glemte delen av en leilighet, med mye mørke, men med dagslys som strømmer ned fra vinduene for flate tak, blir den lange gangen et eget værelse.

Grunnplan

Gangen er omgjort til et værelse

Gangen er stor og lys nok til barnas hobbybord. Den gamle, koselige sengen i hallen rett under det største takvinduet er et populært møtested. Vi koser oss med barna her, leker sammen og leser høyt for dem. Takket være den elektriske motoren kan dette vinduet for flate tak åpnes ved hjelp av en fjernkontroll.

Produkter brukt i dette prosjektet
Flat tak - kuppel
Les mer
Topphengslede takvinduer
Les mer
VELUX solution “Quattro"
Les mer
Opplev rommet ditt med takvinduer