{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Muligheter i mørket

Da Dorota og Anders Nissen steg inn i eneboligen i Vedbæk, ble de skuffet. Eiendomsmeglerens overbelyste salgsbilder stemte ikke overens med de mørke rommene og det lave taket. Boligen fra 1985 var imidlertid i god stand og solid bygget – og plasseringen var perfekt. Familien slo til og valgte å fokusere på mulighetene i den mørke eneboligen. VELUX takvinduer spilte en sentral rolle i renoveringen.

9

VELUX produkter
Kr. 122.828,-
PRODUKTPRIS I danmark

Utsikt til himmelen

”Når vi koser oss i stuehjørnet, har vi nå lys fra begge sider og utsikt til himmelen. Vi kan se mot toppen av bjørketrærne, og det er så deilig å sitte foran peisen og se på stjernene eller høre regnet mot ruten. Det er den samme åpne og lyse atmosfære som vi hadde i det tidligere sommerhuset vårt – nå med utsikt til himmelen i stedet for utsikt til havet", sier Dorota.
Parcelhus i Vedbæk i et helt nyt lys
Står og lager mat i solskinnet

Kjøkkenet er et samlingspunkt og et naturlig møtested for paret og barna deres, og før var det ikke mye dagslys som kom inn i hjertet av det avlange rommet og spisestuen. To sett VELUX takvinduer – ett par i hver ende – bringer nå lys inn i hele kjøkkenet, som også har fått hevet taket.

"Første gang vi hadde gjester innom, kunne de ikke tro sine egne øyne"
Dorota, boligeier
Dorota Nissen, boligeier
Familien om fordelene med VELUX takvinduer

1. Solskinn på kjøkkenet
"Det er flott å stå og lage mat i solskinnet, "sier Dorota, som er overrasket over de mange ekstra effektene av takvinduene. For eksempel at parets klassiske tremøbler og kjøkken er vakkert opplyst.

2. Alltid friske og komfortable
"Jeg hadde ikke vurdert hvor mye den automatiske ventilasjonsfunksjonen til vinduene ville bety. I hverdagen glemmer du fort å lufte regelmessig, men nå skjer det uten at vi trenger å tenke på det. Her er alltid friskt og behagelig - det er en detalj som har gjort en enorm forskjell." 

3. Sparer på oppvarmingsregningen
”Vi trenger ikke ha radiatorene på i de kalde månedene fordi vi får så mye gratis solvarme gjennom vinduene. Jeg forventet ikke det - tvert imot var jeg bekymret for om det ville bli kaldere her. Heldigvis fungerer også solbeskyttelsen i de varme månedene perfekt ”.

Produkter brukt i dette prosjektet
VELUX elektrisk blendingsgardiner
Les mer
VELUX elektrisk screen
Les mer
VELUX INTEGRA® elektriske takvinduer
Les mer
Opplev rommet ditt med takvinduer