Fra flatt tak til høyt solskinn

 

Nye vinduer i det flate taket fikk familien til å se huset fra 1965 i et helt nytt lys.

Hus med flate tak har ofte en beskjeden høyde, naturlig nok. Det kan skape en litt deprimerende følelse samtidig som det gjør det vanskelig for dagslys å komme langt nok inn i de enkelte rommene. Dette så familien i dette huset i Lyngby fra 1965.

De valgte å montere VELUX vinduer for flate tak med buet glass. De elegante vinduene for flate tak med buet glass er vakkert integrert i husets takflate. Vinduene er elektrisk drevne, noe som gjør det enkelt å lufte ut og sikre et godt inneklima.

Kjøkken med utsikt til himmelen

Tidligere lå kjøkkenet litt bortgjemt innerst i gangen. Nå har familien rikelig med solskinn og dagslys på kjøkkenet, samtidig som de kan følge dagens skiftende lys som lyser ned over spisebordet, fra tidlig morgen til sen kveld.

"Det er virkelig en stor forandring, først kunne jeg ikke la være å se på dagslyset som kom inn på kjøkkenet. Til og med om kvelden når vi plutselig kunne se måneskinnet "

sier huseieren.

Levende lys i hjemmet

Lyset fra vinduene for flate tak øker følelsen av plass i små rom og kompenserer for lave tak. Samtidig bidrar vinduene til å gjøre rommene mer levende, da lyset forandrer rommets karakter avhengig av årstid og tid.

"Vi er veldig fornøyd med våre nye vinduer. Vi snakker ofte om hvorfor vi ikke hadde vinduer installert i taket før. Jeg kan ikke forstå at vi kunne unnvære dem. I dag er rommene lettere og mer innbydende å være i, sier huseieren.

Vinduet på kjøkkenet er et VELUX INTEGRA vindu for flate tak med buet glass.

Du kan finne prisen på produktene her. Prisen på montering varierer fra hus til hus og avhenger blant annet av av husets konstruksjon. Snakk alltid med håndverkeren din for å få en nøyaktig pris. Trenger du hjelp til å komme i gang? Vi veileder deg mer enn gjerne!

Før/etter bilder

Se før/etter video: