Utforsk mer
Stueideer - Få dobbelt så mye lys – og utsikt

Få dobbelt så mye dagslys – og utsikt

For å få flott utsikt og enda mer dagslys i stuen kan du montere takvinduer parvis. VELUX INTEGRA® solcelledrevne takvinduer kan åpnes og lukkes med en kontrollpad med berøringsskjerm for maksimal komfort og anvendelighet. For å holde temperaturen på et behagelig nivå på varme og solfylte dager kan du montere transparente VELUX INTEGRA® solcelledrevne screens på utsiden av vinduene.

Del 2 - stueideer
Utforsk mer
Stueideer - Gjør dagen lysere

Gjør dagen lysere

Et par VELUX INTEGRA® takvinduer åpner denne stuen i øverste etasje og tilfører rommet nytt liv. Takvinduene VELUX INTEGRA® kan også åpnes og lukkes mens du ligger på sofaen og slapper av – takket være kontrollpaden, som også gjør det enkelt å justere alt innvendig og utvendig VELUX INTEGRA® tilbehør.

Stueideer
Utforsk mer
Stueideer - Komfort og anvendelighet

Komfort og anvendelighet

En serie vinduer plassert høyt oppe i dette innvendige taket gjør rommet lysere og bringer dagslyset inn i alle hjørner. Til denne plasseringen utenfor rekkevidde var VELUX INTEGRA® takvinduer det ideelle alternativet, fordi de kan åpnes og lukkes med kontrollpaden med berøringsskjerm. En unik regnsensor sørger dessuten for at vinduet lukkes automatisk hvis det begynner å regne.
Ideer til stuen
Utforsk mer
Stueideer - Flott kombinasjon av VELUX takvinduer

Flott kombinasjon av VELUX takvinduer

En gruppe med fire VELUX takvinduer fyller denne stuen i øverste etasje med masse naturlig lys samtidig som de gir en fantastisk utsikt mot hagen og himmelen. De to midthengslede takvinduene kombinert med  bunnhengslede fasadevinduer gir praktisk betjening.