Jadarhus - Hove gård Norge

Rekkehus med VELUX CABRIO takterrasse, Hove gård Stavanger
Rekkehus med VELUX CABRIO takterrasse, Hove gård Stavanger
Rekkehus med VELUX CABRIO takterrasse, Hove gård Stavanger

Fra lite til stort – Salget i rekkehusfeltet tok fart etter en endring av prosjektet. Det ble satt inn takvinduer og takaltaner for å slippe rikelig med dagslys inn i loftsetasjen. Dette har gitt flotte boliger med god romfølelse og et eksklusivt preg.

Som i de fleste boligprosjekter,  er også dette prosjektet lagt ut for salg på et tidlig tidspunkt. Salgsoppgaven beskriver tilgang til barnehage og skoler, offentlig transport og butikker. Det oppgis også detaljer som pris per m2,  inkludert etasjeplantegninger, visualisering og materialer som blir benyttet i prosjektet. Alt dette er nødvendig for å få mange potensielle kjøpere med før utbyggingen starter.

Drømmer dere om å flytte til et større hus på en KONGE plass? i bilfrie og barnevennlige omgivelser. På herlige Hove Gård bygger vi drømmeboliger for små og litt større familier. Her får du virkelig kvaliteter utenom det vanlige.

Jadarhus Boligbygger

I dette prosjektet gikk salget veldig sakte - forteller Marton Digernes fra VELUX Norge, som har bidratt til mange prosjekter sammen med utbygger Jadar Hus. Her ga han dem ideen om hvordan de kunne øke salget ved å ta i bruk loftet som  boareal.

2 VELUX takaltaner  i tillegg til ekstra dagslys fra 2  VELUX takvinduer var inkudert. Tegninger og visualiseringer ble laget, og en ny versjon av prosjektet ble lagt ut for salg, inkludert  en fullt møblert visningsleilighet. Dette skapte  stor interesse, og det ble solgt flere boliger - så, fra lite til stort, med litt hjelp fra VELUX Norge.


VELUX Cabrio® takaltan

Med VELUX Cabrio® takaltan kan et mørkt loft forvandles til et deilig oppholdsrom med god takhøyde. Få din egen lille terrasse, åpnes og lukkes med et håndgrep

VELUX INTEGRA® Familien

VELUX INTEGRA® systemet  er en serie av elektriske og solcellebetjente takvinduer, samt innvendig og utvendig solskjerming, som gjør det langt mer komfortabelt å ha et VELUX takvindu. Takvinduene er utstyrt med regnsensor og lukker seg automatisk ved nedbør. Alle produktene er enkle å betjene. Kontrollpaden er intuitiv, ikon-basert interface og forhåndsprogrammert.

VELUX solskjerming

Komplementer ditt VELUX takvindu med VELUX solskjerming. VELUX solskjerming fås i et bredt utvalg. Mørklegging, lysjustering, dekor og varmebeskyttelse.  Manuell, elektrisk eller solcelledrevet.