VELUX takvinduer energibalanse
VELUX takvinduer med solskjerming

Takvinduenes energibalanse

Verden er full av forkortelser som skal forklare oss noe om et produkts egenskaper eller hva det skal brukes til. Hva betyr egentlig alle disse kombinasjonene av tall og bokstaver? Vi har dessverre ikke alle svarene, men når det kommer til takvinduer – ja da kan vi svare deg!

VELUX takvinduer energibalanse
VELUX takvinduer energibalanse

Felles for alle VELUX takvinduer er at de evner å utnytte solvarme svært effektivt samtidig som varmetapet er lavt – spesielt i kombinasjon med energigardiner.

Vi er opptatt av at du skal ha alle muligheter til å slippe dagslyset inn, ha effektiv varmebeskyttelse og god ventilasjon hele døgnet. Med VELUX takvinduer kan du sørge for frisk luft også når vinduene dine er lukket. Alle våre takvinduer har en integrert ventilasjonsklaff som kan åpnes. Du kan også velge et automatisk VELUX INTEGRA® takvindu og la det intelligente styresystemet sørge for åpne og lukkede vinduer til bestemte tider av døgnet. 

Altså; i forhold til fasadevinduer får du maksimalt lys og minimalt varmetap med takvinduer. Eller i pose og sekk som det heter.