VELUX solskjerming til takvindu
VELUX solskjerming til takvinduer
Original solskjerming til VELUX takvinduer

Ja takk - begge deler!

Vi har forskjellige behov for dagslys i løpet av et døgn. Vi vil ha det mørkt når vi skal sove og våkner helst til solstråler som kiler på nesa. Når sommervarmen kommer er det godt å kunne velge selv hvor varmt det skal bli inne. Har du VELUX takvinduer kan du velge solskjerming som kler både vinduene og rommet de skal være i.

VELUX plissègardin, som dekorativt demper dagslyset. Plissègardinen er en elegant måte å beskytte mot innsyn, og finnes i en rekke farger og mønstre for å kunne tilpasses enhver innredning. Gardinen er ikke festet verken øverst eller nederst og kan plasseres nøyaktig der det trengs i vinduet. VELUX rullegardin er et annet godt alternativ, da denne gardinen også beskytter mot skarpe solstråler. Forskjellen her er at rullegardinen er festet fra toppen. Gardinen kan trekkes ned til nøyaktig der den behøves for å stenge for solskinnet eller hindre innsyn, og kommer i et flertall av farger. 

VELUX solskjerming
VELUX solskjerming soverom

VELUX INTEGRA® elektriske takvinduer er klargjort for montering av elektrisk solskjerming.

Originale VELUX gardiner og rulleskodder er laget for å passe til ditt VELUX takvindu. Takvinduene er utstyrt med formonterte festebeslag, som gjør montering raskt og enkelt. Til manuelle takvinduer anbefaler vi manuell eller solcellebetjent solskjerming. Solcellebetjent solskjerming har et påmontert solcellepanel og monteres direkte på manuelle vinduer uten noen ledningsføring. 

Vi tilbyr en rekke løsninger for solskjerming, både manuell, elektrisk og solcellebetjent solskjerming. Enten du ønsker komplett mørklegging av rommet eller kun demping av dagslyset, passer VELUX solskjerming perfekt til dine VELUX takvinduer. Velg mellom innvendig og utvendig solskjerming – eller begge. Du kan nemlig montere både utvendig og innvendig solskjerming på det samme vinduet, og med et utvalg av farger og tekstiler finner du garantert noe som passer inn i hjemmet ditt. Takvinduene er utstyrt med formonterte festebeslag, som gjør monteringen av solskjermingen enkel og hurtig.