VELUX takvinduer hytteinspirasjon
VELUX takvinduer hytteinspirasjon
VELUX takvinduer hytteinspirasjon

Typisk norsk å være på hytta

I gjennomsnitt tilbringer nordmenn 49 dager* i året på hyttene sine. 

Vi elsker avvekslingen fra hverdagslivet hjemme og nyter følelsen av å ha helt fri. Mer tid på hytta betyr at det stadig stilles høyere krav til komfort og plass. Stearinlys og snøsmelting for å få vann er byttet ut med spa-bad, bredbånd og oppvaskmaskin. Så hvorfor ikke se opp for hvilke muligheter hyttetaket har?

VELUX takvinduer hytteinspirasjon
VELUX takvinduer hytteinspirasjon

Det er ikke bare typisk norsk å være på hytta, det er typisk norsk å kose seg

Og aller helst liker vi å kose oss sammen med andre. Selv om dagens norske hytter har mye komfort, så er det ofte behov for noen ekstra sengeplasser. Og med mange på hytta samtidig kan det fort føles litt trangt når været ikke lokker folk ut. Med takvinduer kan takhøyden økes opp til 50 cm. Det betyr at det kan bli plass til ekstra senger, lesekrok eller lagringsplass der det før var for trangt og lavt under taket. Spesielt for barn er det en drøm å kunne ha en hule helt for seg selv.

VELUX takvinduer er utviklet for norske værforhold. De er utviklet og testet på regn og snøtyngde slik at det ikke kommer noen ubehagelige overraskelser ovenfra. Hvis du velger VELUX INTEGRA® takvinduer får du i tillegg automatisk styring av blant annet utlufting og solskjerming. Det vil si at du ikke trenger å bekymre deg for om takvinduet ble lukket før dere dro hjemmefra eller om det kommer en regnskyll. Takvinduene kan styres fra smarttelefonen og regnsensoren lukker vinduet ved behov. 


For selv om taket skal være tett trenger det ikke å være ugjennomsiktig. Mer lys og frisk luft er alltid med på å øke trivselen – både hjemme og på hytta.

*Prognosesenteret 2015
VELUX takvinduer hytteinspirasjon