VELUX INTEGRA® fjernbetjente takvinduer på kjøkkenet
VELUX INTEGRA® fjernbetjente, topphengslede takvinduer - få balkongfølelsen og nyt panoramautsikten
VELUX INTEGRA elektriske takvindu og solskjerming, betjent av KLI trådløse veggbrytere
VELUX ACTIVE inneklimakontroll - jente styrer sine VELUX INTEGRA® takvinduer med mobilen sin.

Åtte grunner til å oppgradere takvinduene

1. VELUX INTEGRA® er automatiske takvinduer med innebygget regnsensor, og kommer i både topphengslet og midthengslet versjon. Hvis du glemmer å lukke vinduene, så lukker de seg automatisk om det begynner å regne mens du er ute, eller i en annen del av huset.

2. VELUX INTEGRA®  kan betjenes enten elektrisk eller med et solcellepanel - topphengslet er kun elektrisk. Takvinduet med solcellepanel trenger ingen strøm- eller ledningsføring.

3.  VELUX INTEGRA® gjør vindusvasken til en lek! Vinduet kan også betjenes manuelt, og roteres 180° slik at du enkelt får vasket det på utsiden.

VELUX INTEGRA® er automatiske takvinduer med innebygget regnsensor.

4.     Du får frisk luft, selv når vinduene er lukket! Et av de forhåndsinnstilte programmene sørger for å slippe inn frisk luft gjennom lufteklaffen i et kvarter, fire ganger om dagen.

5.     Med VELUX INTEGRA® kan du skreddersy morgenbelysningen. Unn deg å våkne av dagslys og frisk luft i stedet for vekkerklokken.

6.     Når du plutselig får litt dårligere tid enn planlagt kan du effektivt lukke alle vinduer med et enkelt tastetrykk.

7.     Det er enkelt å oppgradere de midthengslede takvinduene du har i dag til VELUX INTEGRA®. Selve monteringen tar under en time!

8.    For den ultimate komfort - kan du koble til VELUX ACTIVE inneklimakontroll og styre takvinduene med mobilen din. Medfølgende smarte sensorer for luftfuktighet, varme og CO2  hjelper deg med å oppnå perfekt inneklima.