VELUX takvinduer sunne hjem
VELUX CABRIO takaltan sunne hjem
VELUX takvinduer sunne hjem

Mer høyde under taket

Ved å tenke gjennom hvilke muligheter taket gir for naturlig lys og luft kan hjemmets bruksareal økes, uansett om du bor i rekkehus eller enebolig. Det mørke loftet kan bli en stue med spektakulær utsikt eller du kan få et kjøkken med terrasse og uteservering.

 

VELUX takvinduer sunne hjem
VELUX takvinduer sunne hjem

Sett inn flere takvinduer i bredden og få mer plass under taket

Mange loft er mørke og trange. Vinduene som en gang ble satt inn passet akkurat mellom to taksperrer. Mange tror fremdeles at 60 cm (inklusiv vindusrammen) er den eneste muligheten for å få inn naturlig dagslys. Og har man ikke sett hvilke muligheter som finnes, ja da tenker man ikke på det heller.

Med VELUX takvinduer får du høyden til å møblere der det før ikke var mulig. Du kan faktisk få opptil 50 cm mer takhøyde! Setter du inn flere i bredden får du ikke bare et helt felt med deilig dagslys, du får også et helt nytt rom.

 

Boligen din stiger i verdi med muligheten for uterom!

Ikke glem at boligen din stiger i verdi med muligheten for uterom.

Med VELUX CABRIO® takaltan kan du forvandle det som før var mørkt og trangt til et oppholdsrom med god takhøyde, lys, luft og panoramautsikt. Skyv det topphengslede vinduet opp og det nederste vinduet frem, så folder altanen seg ut – og vips har du et deilig sted å nyte utsikten, holde øye med barna i hagen eller slappe av med dagens avis.

VELUX CABRIO® takaltan åpnes på noen få sekunder og gir loftsrommet en plass i solen – med uteplass på kjøpet!

 

VELUX takvinduer sunne hjem