VELUX TripleProtect takvinduer
VELUX TripleProtect takvinduer beskyttelse mot snø og is
VELUX TripleProtect takvinduer

Klar for å møte naturkreftene!

Endelig et takvindu som er laget for Norsk klima i endring! 

VELUX TripleProtect takvindu  er utviklet for å tåle de mest ekstreme værforholdene du kan tenke deg; vindstyrke over orkan nivå, temperaturfall, kraftig regn og snø. VELUX TripleProtect betyr at du ikke bare får et takvindu -  men et takvindu som tåler nær sagt alt.

VELUX TripleProtect takvinduer
VELUX TripleProtect takvinduer

Vi behandler nemlig ikke alle likt, men leverer vinduer som skal fungere optimalt der de skal brukes.

Før et nytt produkt slippes på markedet har takvinduene gjennomgått omfattende testing i vårt klimatekniske laboratorium. Her har vi simulert klimaet og mengder av regn, hagl og våt snø har blitt brukt mot takvinduet. (Hvordan dette foregår kan du se en video om her) 
I tillegg blir selvsagt vinduene testet i reelle værsituasjoner, ferdig montert i tak og utsatt for ekte vær i Norge, Russland og Finland.

VELUX takvindu med TripleProtect er utviklet for å fungere optimalt i norske hus og hytter. Vinduet er testet mot regn, hagl og snølast med våt snø. Utvendig bekledning er utstyrt med et lyddempende belegg som reduserer støy fra regn og hagl. Man tenker gjerne at lyden av regn er søvndyssende og koselig. Men lyden av regn og hagl mot tak og vinduer kan fort oppleves som støy, for eksempel hvis man har soverom rett under taket. 

Et VELUX takvindu med TrippleProtect gir deg naturlig dagslys, frisk luft og den tryggheten du trenger for å trives.