Slipp lyset inn

Når du innreder med naturlig lys, bør du tenke på hvilken tid på dagen du bruker de forskjellige rommene, og hvilke muligheter som finnes for å installere takvinduer,
som vil tilføre masse lys til boligen din.

Niki Brantmark, Internasjonal interiørstylist og forfatter

Nybygg: Slik skaper du et varmt og personlig hjem

Den internasjonale interiørstylisten og forfatteren Niki Brantmark fra My Scandinavian Home gir råd om hvordan du kan skape et varmt og personlig hjem ved å innrede etter naturlig lys og eksperimentere med møbler, teksturer og farger.

6 gode råd til nybygg

Tord Olofsson, ekspert på nybygg, gir deg råd om hvordan du kommer i gang med drømmeboligen din. Her legger han særlig vekt på fordelene ved å tilføye VELUX takvinduer til boligen fra starten av, betydningen av materialvalg samt muligheten for å sette ditt personlige preg på boligen.

Velg nordisk kvalitet når du kjøper takvinduer

Været varierer i hele verden. Bare i Norge er det store geografiske forskjeller på hvordan været belaster vinduene våre i form av vind, regn og snø. Derfor er det en god idé å være oppmerksom på hvilken leverandør du velger, slik at du får et takvindu som tåler det nordiske klimaet.

VELUX produkter

Klikk på linkene for å lære mer

KFS byg og Bo Skanderborg med VELUX vinduer for flate tak
VELUX vinduer for flate tak

VELUX vinduer for flate tak med buet glass er den optimale løsningen for flate tak. Det buede glasset går helt til kanten av rammen, noe som gjør at regndråpene renner vekk fra glasset. Det innovative og stilige designet betyr at vinduet er like flott å se på som å se ut av. Det er velegnet til plasseringer der vinduet ses utenfra, og fås med elektrisk åpningsbart VELUX INTEGRA® for enkel betjening og kompatibilitet med VELUX ACTIVE inneklimakontroll.

VELUX INTEGRA®

VELUX INTEGRA® takvinduer gir deg fjernstyring av vinduene samt inn- og utvendig solskjerming med et trykk på den trådløse veggbryteren.

VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE inneklimakontroll sikrer et sunnere inneklima. Smarte sensorer sørger for konstant overvåking av temperatur, fukt og CO2 i hjemmet ditt. Hvis det skulle komme en regnbyge, eller hvis solen står for skarpt, åpnes eller lukkes dine VELUX INTEGRA® elektriske takvinduer og solskjerming automatisk.

VELUX TripleProtect

VELUX TripleProtect er designet med 3-lags glass og ekstra pakninger på sidene og i bunnen. Sikkerhetsglasset er testet mot regn, hagl og store mengder våt snø, mens den utvendige bekledningen har en lyddempende effekt som reduserer støyen fra regn og hagl. Er takvinduet ditt installert høyt oppe på taket og du ikke er i stand til å nå det, kan det monteres varmekabler rundt vinduet for å sikre at smeltevannet ledes vekk.

VELUX solskjerming

Suppler ditt VELUX takvindu med en VELUX solskjerming. VELUX gardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme for alle behov. Velg mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle,elektriske eller solcelledrevne.

VELUX produkter

Klikk på linkene for å lære mer

Leter du etter noe spesielt?

Bli inspirert av våre eksempler nedenfor:

Kom i gang

Få gode råd og veiledning til ditt neste vindusprosjekt

Mer dagslys

Velkommen til en ny oppussingsverden! Med kun mobilen for hånden kan du nå "teste" dine oppussingsplaner og ideer før du sett i gang arbeidet.

Last ned MyDaylight appen

Les mer om My Daylight appen her

Få veiledning til prosjektet ditt

Kontakt en VELUX sertifisert montør for hjelp og råd til ditt nye boligprosjekt.

Teknisk rådgivning

Kontakt oss gjerne på telefon 22 51 06 00 eller per e-post: velux-no@velux.com

Ditt prosjekt, ditt valg

Oppfyll drømmen din, finn den perfekte løsningen for din bolig.

Finn den rette løsningen

  1. Hva du bør tenke på før du velger takvinduer
  2. Finn det VELUX takvinduet som passer til ditt prosjekt
  3. Ikke glem solskjerming eller komforten med fjernstyring i app

Få inspirasjon til prosjektet ditt

En nybygd hus er som et blankt lerret, og det kan være en både spennende og overveldende prosess å få tilført varme og personlighet til ditt nye hjem. La oss hjelpe deg litt på veien med inspirerende bilder fra andres nye hjem.

Se eksempler fra andre boliger