Slik oppgraderer du vinduene dine

Det manuelle takvinduet ditt kan enkelt forvandles til et VELUX INTEGRA automatisk takvindu med fjernkontroll og regnsensor. Les videre og finn ut hvordan.

Har du allerede installert manuelle midthengslede takvinduer i hjemmet ditt. Da er du sikkert glad for den store mengden dagslys som strømmer inn, men visste du at du enkelt og raskt kan oppgradere de manuelle takvinduene dine til å være enda smartere?

Vi guider deg her:

TRINN 1: GJØR VINDUET DITT AUTOMATISK
Hvis det manuelle takvinduet ditt er fra år 2000 eller senere, kan du raskt oppgradere det til et VELUX INTEGRA®  automatisk takvindu med solcellebetjening. Alt du trenger er vårt solcelledrevne oppgraderingssett, som du lett kan montere selv på under en time.

Enkel kontroll
Nå kan du åpne og lukke takvinduene dine, samt styre inn- og utvendig solskjerming med ett trykk på den medfølgende trådløse bryteren. Det er spesielt praktisk hvis takvinduet ditt er plassert utenfor rekkevidde. 

Smart regnsensor
VELUX INTEGRA® inneholder også en smart regnsensor, som automatisk sørger for å lukke vinduet ditt hvis det begynner å regne. 

Klar for fremtiden
Det beste av alt er at du med VELUX INTEGRA® er klar for fremtiden innen smarte hjem: Nå kan du nemlig tilføye VELUX ACTIVE® inneklimakontroll, som gjør det enkelt å forbedre inneklimaet. 

TRINN 2: TILFØY AUTOMATISK KLIMAANLEGG
VELUX ACTIVE® gir deg og familien din et sunnere inneklima, da løsningen automatisk styrer takvinduer og solskjerming. Smarte sensorer overvåker kontinuerlig temperaturen, luftfuktigheten og CO2-nivået i hjemmet ditt og sørger for bedre inneklima ved å åpne og lukke VELUX INTEGRA® automatiske takvinduer, samt innvendig og utvendig solskjerming.

Intelligente sensorer
VELUX ACTIVE® har intelligente sensorer som måler temperatur og luftkvalitet (fuktighet og CO2-nivå) i hjemmet ditt og reagerer ut fra det. Er det for eksempel for varmt, ruller den automatisk ned screenen for å unngå overoppheting. Er luftkvaliteten dårlig, åpner den vinduet og slipper inn frisk luft.

Sensorbasert ventilasjon: Smarte sensorer overvåker kontinuerlig temperaturen, luftfuktigheten og CO2-nivået og sørger for at takvinduene åpnes og lukkes i tråd med målingene.

Full kontroll: Via VELUX ACTIVE appen kan du styre VELUX INTEGRA® automatiske takvinduer uansett hvor du befinner deg.

Lett å installere: VELUX  ACTIVE inneklimakontroll kan installeres uten hjelp av verktøy eller fagpersoner. Du trenger kun tilgang til internett. 

Slik installerer du VELUX ACTIVE inneklimakontroll

 
VELUX ACTIVE® inneklimakontroll KIX 300 EU2
Se galleri