Fra dag til natt

Se forskjellen med blendingsgardiner

Trekk ned blendingsgardinene

Slipp inn lys og luft med VELUX takvinduerSlipp inn lys og luft med VELUX takvinduer, demp lyset med blendingsgardinerSlipp inn lys og luft med VELUX takvinduer, demp lyset med blendingsgardiner

Trekk ned blendingsgardinene

5 tips til en god nattesøvn

Du bruker cirka en tredjedel av ditt liv på å sove. Søvnen er utrolig viktig for helsen og velværet, da dårlig søvn kan påvirke humør, konsentrasjon og prestasjonsevne.

Blendingsgardiner, screen eller mørkleggende energigardiner?

Drømmer du om gardiner til dine takvinduer, behøver du ikke å lete lengre. VELUX tilbyr gardiner og solskjerming til alle behov, og så er de raske og enkle å montere.

Finn løsningen som passer for deg

Hva har du behov for?

Varmebeskyttelse, mørklegging, dempe lyset, eller alt dette i kombinasjon?

Skap et sunt inneklima i sommervarmen

”Et sunt inneklima handler ikke bare om frisk luft. Mengden dagslys er også viktig for vår døgnrytme, da vi har bruk for lys for å være opplagte om dagen, og mørke for å sove godt om natten. Utover det skal temperaturen være behagelig, og det kan være en utfordring om sommeren, når solen steker utenfor.” Peter Foldbjerg, senior manager i VELUX Danmarks videnscenter for dagslys, energi og indeklima.

VELUX produkter

Klikk på + tegnene for å finne ut mer

VELUX energigardin og screen på soverom

VELUX produkter

Klikk på + tegnene for å finne ut mer

Lyset bryter skyene

“Landingsbanen er målet for reisen vi har vært på, og det er en fantastisk følelse når vi kommer ned gjennom skyene og ser den opplyste landingsbanen. Som piloter reiser vi jo ofte gjennom mange tidsoner og arbeider på forskjellige tidspunkter, og derfor er det behov for å kunne kontrollere lyset når vi kommer hjem igjen.” Jens Anker Sørensen, pilot

Kom i gang

Få gode råd og veiledning om valg av solskjerming til dine takvinduer.

Solskjerming til vinduer i skrå tak

Til soverommet trenger du mørklegging og kanskje insektnett. For stuen har du antagelig kun behov for å dempe direkte dagslys, men på badet vil du gjerne hindre innsyn.

Velg solskjerming til skrå tak

Solskjerming til vinduer i flate tak

Trenger du lysdemping, mørklegging, eller kontroll på varmen?

Velg solskjerming til flatt tak

Montering av solskjerming

De fleste vil klare å montere innvendig solskjerming selv. 

Elektrisk solskjerming skal monteres på VELUX INTEGRA elektriske takvinduer. Dersom elektrisk solskjerming skal monteres på et manuelt vindu, trengs også et styresystem; KUX 110.


 

Monteringsveiledning

Få hjelp til monteringen, kontakt en montør

Trenger du hjelp og råd, kontakt oss på 22510600.

 

 

 

Kjøpsinformasjon

Du kan se og bestille solskjerming hos en av våre forhandlere, eller bestille gratis stoffprøver og solskjerming i vår nettbutikk veluxshop.no.

VELUX gardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme for alle behov. Velg mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle, elektriske eller solcelledrevne. 

Kjøp solskjerming:

Kjøp solskjerming hos en forhandler

Kjøp solskjerming i veluxshop.no