Få mest mulig ut av ditt oppussingsprosjekt

Når vi tenker på hvor mye tid vi tilbringer innendørs, ser vi hvor viktig det er å slippe utsiden inn. Dagslys og frisk luft er i stand til å gjøre oppussingsprosjektet ditt til et sted hvor hele familien vil samles. Utforsk de to rommene vi har laget og se forandringen ved å slippe utsiden inn.

Hvor mange vinduer skal til?

VELUX takvinduer kan virkelig forandre et oppussingsprosjekt, men det er viktig å sette inn korrekt antall. Klikk nedenfor for å se hvordan takvinduer kan ha innvirkning på ditt oppussingsprosjekt.

360° omvisning

Når vi nå har sett på antall takvinduer som passer best, ta deg en 360° tur rundt i rommene og se hvordan dagslyset har innvirkning på hver krik og krok.

Fra morgen til kveld

Mange tror at doble verandadører vil gi nok lys inn i rommet - men det er ikke nødvendigvis rett. Det avhenger selvfølgelig av romstørrelsen, men lyset vil ikke alltid slippe til helt innerst eller på sidene av rommet. Løsningen er VELUX takvinduer, som slipper inn dobbelt så mye lys. Bruk pilen under og skyv den bortover for å se lysutviklingen i rommet gjennom dagen.

  • dawn

    Morgen

  • day

    Midt på dagen

  • night

    Kveld

Trenger du hjelp til ditt oppussingsprosjekt?

Hvis du for øyeblikket planlegger et prosjekt, uansett hvor langt du har kommet, kan vi i VELUX hjelpe deg! Våre kundekonsulenter sitter klare, og kan gi deg hjelp og råd - helt gratis.

Ta kontakt