SEM
(Google AdWords, Bing, Yahoo osv.)

VELUX varemerket som søkeord

Forhandlere som både selger og markedsfører VELUX produkter og konkurrerende produkter, har Googles tillatelse til å kjøpe VELUX-varemerket som søkeord for å tiltrekke trafikk til landingssider der det bare vises VELUX produkter.

Forhandlere som både selger og markedsfører VELUX produkter og konkurrerende produkter, har ikke tillatelse til å kjøpe VELUX varemerket som søkeord for å tiltrekke trafikk til landingssider der det vises annet enn originale VELUX produkter.

Forhandlerne som bare markedsfører og selger konkurrerende produkter, har ikke tillatelse til å kjøpe VELUX varemerket som søkeord i det hele tatt.

VELUX varemerket i annonsetekster

Forhandlere som både selger og markedsfører VELUX produkter og konkurrerende produkter, kan bruke VELUX varemerket i visningsadressen (underdomene) i annonseteksten dersom annonseteksten sender trafikk til landingssider der det bare vises VELUX produkter. Forhandlerne har ikke autorisasjon til å bruke VELUX varemerket i overskriften eller beskrivelsen i annonseteksten.

Forhandlere som både selger og markedsfører VELUX produkter og konkurrerende produkter, har ikke tillatelse til å bruke VELUX varemerket i visningsadressen i annonseteksten for å sende trafikk til landingssider der det vises annet enn originale VELUX produkter.

Forhandlerne som bare markedsfører og selger konkurrerende produkter, har ikke tillatelse til å bruke VELUX varemerket i visningsadresser i det hele tatt.

VELUX og Google tolerer ikke tekstmanipulasjon som f.eks. «VELUXgardiner» med formål om å bruke VELUX varemerket i annonsetekster. VELUX Gruppen registrerer alle overtredelser og rapporterer disse til Google.

Google Shopping (PLA)

VELUX varemerket som søkeord

Forhandlere som både selger og markedsfører VELUX produkter og konkurrerende produkter, har Googles tillatelse til å kjøpe VELUX varemerket som søkeord i alle søkemotorer for å tiltrekke trafikk til butikkene og nettstedene sine.

Tekst i Google Shopping

VELUX Gruppen tillater ikke at forhandlere av konkurrerende produkter bruker VELUX varemerket i tekst på Google Shopping, f.eks. «VELUX vinduer». Vi anbefaler i stedet at forhandlere bruker en generisk term som for eksempel «takvinduer» for å sende trafikk til landingssider der bare konkurrerende produkter vises.

Bilder i Google Shopping

Forhandlerne kan ikke bruke originale VELUX bilder for å markedsføre og selge konkurrerende produkter i Google Shopping.

SEO

Sidetitler, metabeskrivelser, overskrifter, ALT-tagger i bilder og linker

Forhandlere som markedsfører og selger konkurrerende produkter, kan ikke bruke VELUX varemerket – f.eks. «VELUX takvinduer», «VELUX vinduer» eller «VELUX gardiner» – i sidetitler, overskrifter, metabeskrivelser og ALT-tagger i bilder for å markedsføre sider der det selges annet enn VELUX produkter.

Forhandlerne kan ikke bruke VELUX varemerket i forbindelse med linker til sider der det selges eller markedsføres konkurrerende produkter.