Innbygging VELUX takvinduer

Monteringskurs våren 2018

Vi tilbyr kurs i Oslo. 
Kursene er gratis for forhandlere, prosjekterende, entreprenører, arkitekter og montører. Vi kan tilrettelegge kurs og kursdato for større grupper eller firmaer. For spørsmål om kursene, send en mail til velux-no@velux.com.                                                                                                          

 

Monteringskurs:
Kurset starter med en teoridel hvor du får en innføring i hvordan vinduet skal plasseres i rommet og hvor stort vinduet bør være for å gi riktig mengde dagslys, samt gjennomgang av løsninger og sortiment.  Resten av kurset foregår i vårt innbyggingslokale, hvor du selv får anledningen til å montere et takvindu med inndekning, foring og solskjerming. Kurset, som er gratis for håndverkere, varer fra kl. 8.30 - 15.00 - vi serverer lunsj.


Dagslyskurs:
Vi tilbyr også Dagslyskurs. Kurset varer i 3 timer (9.00- 12.00 inkl. lunsj) og tar for seg følgende temaer: Dagslys, energi, inneklima, TEK 17 og inspirasjon. Dagslyskurset passer for forhandlere, prosjekterende, entreprenører, arkitekter og montører.  Kontakt oss på velux-no@velux.com om du er interessert i dagslyskurs.

Hvordan finne frem til Nydalen:
Du kan ta toget eller t-banen til Nydalen stasjon eller kjøre selv. Hotell.Radisson blu er 3 minutters gange fra kurslokalet. 

 

Fyll ut skjemaet nedenfor og meld deg på et monterings-/dagslyskurs . For at vi skal rekke å registrere din påmelding, må vi ha den senest 2 dager før kurset. Kursene er gratis for håndverkere.  Kr. 500,- blir fakturert de som ikke møter til påmeldt kurs.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*