Innbygging VELUX takvinduer

Monteringskurs 2017

Vi tilbyr kurs i Oslo og Trondheim. Kursene er gratis for forhandlere, prosjekterende, entreprenører, arkitekter og montører. Vi kan tilrettelegge kurs og kursdato for større grupper eller firmaer. For spørsmål om kursene, send en mail til velux-no@velux.com.                                                                                                          

Monteringskurs i Oslo:
Kurset starter med en teoridel hvor du får en innføring i hvordan vinduet skal plasseres i rommet og hvor stort vinduet bør være for å gi riktig mengde dagslys, samt gjennomgang av løsninger og sortiment.  Resten av kurset foregår i vårt innbyggingslokale, hvor du selv får anledningen til å montere et takvindu med inndekning, foring og solskjerming. Kurset, som er gratis for håndverkere, varer fra kl. 8.30 - 15.00 - vi serverer lunsj.

Monteringskurs Trondheim: 
Kurset starter med en teoridel hvor du får en innføring i hvordan vinduet skal plasseres i rommet og hvor stort vinduet bør være for å gi riktig mengde dagslys, samt gjennomgang av løsninger og sortiment.  Resten av kurset foregår i vårt innbyggingslokale, hvor du selv får anledningen til å montere et takvindu med inndekning og foring. Kurset som er gratis for håndverkere forhandlere og arkitekter, varer fra 11.00-16.00 – vi serverer enkel lunsj

Dagslyskurs:
Vi tilbyr også Dagslyskurs. Kurset varer i 3 timer (9.00- 12.00 inkl. lunsj) og tar for seg følgende temaer: Dagslys, energi, inneklima, TEK 10 og inspirasjon. Dagslyskurset passer for forhandlere, prosjekterende, entreprenører, arkitekter og montører.  Kontakt oss på velux-no@velux.com om du er interessert i dagslyskurs.

Hvordan finne frem til Nydalen:
Du kan ta toget eller t-banen til Nydalen stasjon eller kjøre selv. Hotell.Radisson blu er 3 minutters gange fra kurslokalet. 

 

Fyll ut skjemaet nedenfor og meld deg på et monterings-/dagslyskurs i Oslo eller Trondheim. For at vi skal rekke å registrere din påmelding, må vi ha den senest 2 dager før kurset. Kursene er gratis for håndverkere.  Kr. 500,- blir fakturert de som ikke møter til påmeldt kurs.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*