VELUX monteringskurs innbygging takvinduer

Monteringskurs 

Meld deg på nå og sikre deg plass på ett av høstens monteringskurs.

Kursene er gratis for forhandlere, prosjekterende, entreprenører, arkitekter og montører. Vi kan tilrettelegge kurs og kursdato for større grupper eller firmaer. For spørsmål om kursene, send en mail til velux-no@velux.com.                                                                                                          

Monteringskurs:
Kurset starter med en teoridel hvor du får en innføring i hvordan vinduet skal plasseres i rommet og hvor stort vinduet bør være for å gi riktig mengde dagslys, samt gjennomgang av løsninger og sortiment.  Resten av kurset foregår i vårt innbyggingslokale, hvor du selv får anledningen til å montere et takvindu med inndekning, foring og solskjerming. Kurset, som er gratis for håndverkere, varer fra kl. 8.30 - 15.00 - vi serverer lunsj.

Dagslyskurs:
Dagslyskurset varer i 3 timer (9.00- 12.00 inkl. lunsj) og tar for seg følgende temaer: Dagslys, energi, inneklima, TEK 17 og inspirasjon. Dagslyskurset passer for forhandlere, prosjekterende, entreprenører, arkitekter og montører.  Kontakt oss på velux-no@velux.com om du er interessert i dagslyskurs.

Hvordan finne frem til Nydalen:
Du kan ta toget eller t-banen til Nydalen stasjon eller kjøre selv. Hotell Radisson blu er 3 minutters gange fra kurslokalet. 

Vi har noen gratis parkeringsplasser ved kurslokalet, alternativt er det betalingsparkering i nærheten. 

Fyll ut skjemaet nedenfor og meld deg på et monterings-/dagslyskurs . For at vi skal rekke å registrere din påmelding, må vi ha den senest 2 dager før kurset. Alle kursdeltagere får diplom.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

VELUX Personvernerklæring