Finn det vinduet som passer til ditt tak 

Når taket er helt flatt

VELUX vinduer for flate tak, Curve TechVELUX vinduer for flate tak

Velg mellom 3 topper: To varianter for helt flate tak 0 - 15º - buet glass for den designbevisste, eller klassisk transparent akrylkuppel. Plant glass for nesten flate tak 2 - 15º . Velg mellom flere størrelser, faste eller VELUX INTEGRA® elektrisk åpningsbare. 

VELUX INTEGRA® elektrisk og solcelle 

VELUX INTEGRA elektrisk takvindu med regnsensorVELUX INTEGRA® med regnsensor

For å sikre et sunt hjem med frisk luft og behagelig temperatur til enhver tid, er takvinduet VELUX INTEGRA® løsningen. Du kan enkelt betjene vinduer og solskjerming med veggbryteren. Regnsensoren lukker vinduene automatisk ved nedbør. Velg mellom solcelledrevet eller elektrisk VELUX INTEGRA®.

Manuelle takvinduer - Midt eller topphengslet

VELUX manuelle takvinduer
VELUX takvinduer topphengslet

Takvinduer med håndtak nederst

Håndtaket nederst gjør at du kan åpne vinduet utover og få panoramautsikt.  Kan enkelt dreies helt rundt for enkel rengjøring på ytre glass

VELUX TripleProtect - Laget for Norge

VELUX TripleProtect laget for Norge

Ekstra beskyttet mot nedbør, vind og lyd.

VELUX TripleProtect er designet og testet for å tåle selv de mest ekstreme værforhold. Sikkerhetsglasset er testet mot regn, hagl og snølast med våt snø. Utvendig bekledning er utstyrt med et lyddempende belegg som reduserer støy fra regn og hagl.

De fleste VELUX takvinduer kan leveres med TripleProtect.

Takvindu som rømningsvei

VELUX topphengslet takvindu som rømningsvei

For å få et vindu godkjent som rømningsvei, skal det i et hvert enkelt tilfelle søkes om å få tiltaket godkjent.

Det er flere faktorer som spiller inn. Blant annet må høyden fra gulv til vindusbrett ikke overstige 1 m, og den frie vindus-åpningen må ha minimum bredde på 50 cm og minimum høyde på 60 cm, samt at summen av bredde- og høydemål er minimum 150 cm.

Takaltan eller takterrasse?

VELUX takaltan og takterrasse

Gå ut og nyt utsikten

Åpne loftsrommet og slipp inn enda mer dagslys og frisk luft med CABRIO® takaltan eller takterrasse. Disse enestående løsningene gir atkomst til utsiden på en egen måte.


Ett eller flere takvinduer?

Flere VELUX takvinduer

Få mer lys med flere takvinduer

Kombinerer man flere vinduer, endrer det et rom drastisk og gir større muligheter for dagslys, frisk luft og en fantastisk utsikt. Resultatet er et lyst og luftig rom med god romfølelse.


Vedlikeholdsfrie VELUX takvinduer

Vedlikeholdsfrie VELUX takvinduer

Hvit, vedlikeholdsfri og enkel å tørke av

Dette vinduet har et sømløst, formstøpt, hvitt polyuretanbelegg som beskytter trekjernen. Det er vedlikeholdsfritt og vanntett, og egner seg ypperlig for rom med høy luftfuktighet som for eksempel bad og kjøkken eller når man ønsker en ren og hvit design.

Bruk mindre energi

Energieffektive VELUX takvinduer

Våre takvinduer er meget energieffektive

De tynne karmene, den store glassflaten og VELUX ThermoTechnology™ gjør at våre takvinduer bringer mer dagslys og varme inn i hjemmet enn noen gang tidligere. Vi benytter materialer av høy kvalitet i vinduskonstruksjonen, noe som gir bedre isolering og lufttetthet.


Du kan bedre energibalansen ytterligere ved å velge et av våre lavenergiglass, som kan leveres til alle typer takvinduer. Du har muligheten til å velge dette glasset når du konfigurerer ditt eget VELUX takvindu.

Takvinduer for spesielle formål

VELUX takvinduer for spesielle formål
Vi tilbyr et bredt utvalg av VELUX takvinduer med spesialfunksjoner som for eksempel passivhus vindu, håndverkerutgang, rømningsvindu, røykventilasjonsvindu og mye mer. Se vårt fullstendige utvalg her.

Dagslys gjennom flat himling

 

 VELUX Lystunnel

VELUX lystunnel kommer i to utgaver, en for flate tak 0-15° og en for skrå tak 15-60°. Lystunnelen kan enkelt monteres alle steder hvor det er 6 m eller mindre mellom yttertak og innertak.