Utforsk mer
Baderomsideer - En solfylt start på dagen

En solfylt start på dagen

En rad med to VELUX takvinduer fyller dette badet i øverste etasje med sol. Det øverste vinduet er utenfor rekkevidde, og her er det derfor valgt et elektrisk VELUX INTEGRA® takvindu. Vinduet betjenes enkelt med en veggbryter og lukkes automatisk hvis det skulle begynne å regne. Begge vinduene har en vedlikeholdsfri polyuretanoverflate med slitesterke og fuktighetsbestandige VELUX persienner.

VELUX takvinduer inspirasjon bad
Utforsk mer
Baderomsideer - Naturlig lys hvor som helst

Naturlig lys hvor som helst

Med VELUX lystunneler er det mulig å lyse opp hver krok av hjemmet – også på steder hvor tradisjonelle takvinduer ikke er et alternativ. Selv på en skyet dag gir disse kostnadseffektive "tunnelene" like mye lys som en vanlig 60 watt-pære. Tunnelene har en utvendig design som matcher andre VELUX produkter.

VELUX takvinduer inspirasjon bad
Utforsk mer
Baderomsideer - Bade i sollys

Bade i sollys

VELUX vindu for flate tak er en fin måte å tilføre alle rom under et flatt tak en ny dimensjon på. Vinduer for flate tak kan monteres i alle tak fra 0 - 15°. De leveres som faste eller som VELUX INTEGRA elektrisk åpningsbare med veggbryter og regnsensor.

VELUX takvinduer inspirasjon bad
Utforsk mer
Baderomsideer - Et øyeblikks stillhet

Et øyeblikks stillhet

Frisk luft og dagslys fyller hele badet og gir deg et perfekt øyeblikk av stillhet og privatliv. Det øverste vinduet er et VELUX INTEGRA® takvindu med veggbryter, og som lukkes automatisk hvis det skulle begynne å regne. Begge vinduene har en vedlikeholdsfri polyuretanoverflate med slitesterke og fuktighetsbestandige VELUX persienner.
VELUX takvinduer inspirasjon bad
Utforsk mer
Baderomsideer - Solfylt bad

Solfylt bad

Den hvite, vedlikeholdsfrie polyuretanoverflate til VELUX takvinduer egner seg ypperlig til å beskytte den sterke trekjernen mot fuktighet. Den hvite overflaten lyser opp rommet og lar solen fylle hele rommet.
VELUX takvinduer inspirasjon bad