Utforsk mer
Kjøkkenideer - Innovative løsninger for flate tak 

Innovative løsninger for flate tak

Hus med flate tak er ofte mørke i midten, og vinduer beregnet for flate tak er en perfekt måte å bringe naturlig lys inn og åpne rommet på. Her har to VELUX vinduer for flate tak omvandlet dette kjøkkenet, som ligger midt i huset, til et lyst og innbydende rom for familiemåltider og selskap med venner.

VELUX takvinduer inspirasjon kjøkken
Utforsk mer
Kjøkkenideer - Oppskriften på et flott kjøkken

Oppskriften på et flott kjøkken

To vinduer plassert høyt i det innvendige taket fyller kjøkkenet med dagslys og åpner rommet. De gir ikke bare optimalt lys for matlaging, men leder også damp, røyk og lukt fra matlagingen ut av huset. Disse VELUX INTEGRA® takvinduene med regnsensor utenfor rekkevidde åpnes og lukkes enkelt med en praktisk veggbryter.

VELUX takvinduer inspirasjon kjøkken
Utforsk mer
Kjøkkenideer - Utnytt plassen maksimalt

Ditt vindu mot verden

Takvinduer har en vinkel som gjør at de slipper inn mer lys enn tradisjonelle arker. Her lyser en gruppe VELUX takvinduer opp kjøkkenet og gjør at rommet føles større.​
VELUX takvinduer inspirasjon kjøkken
Utforsk mer
Kjøkkenideer - Et sunnere inneklima 

Et sunnere inneklima

En gruppe VELUX takvinduer plassert høyt oppe i det innvendige taket gir glimrende, jevnt lys i hele kjøkkenet. Disse VELUX INTEGRA® takvinduene utenfor rekkevidde kan åpnes og lukkes enkelt med en medfølgende veggbryter. VELUX INTEGRA har også en regnsensor, som lukker vinduene automatisk ved nedbør.  Når sommersolen er på sitt mest intense kan de elekrtiske blendingsgardinene enkelt trekkes ned ved hjelp av en veggbryter.
VELUX takvinduer inspirasjon kjøkken
Utforsk mer
Kjøkkenideer - En lysere hverdag

En lysere hverdag

VELUX INTEGRA® elektriske takvinduer med regnsensor er plassert høyt oppe i det innvendige taket og gir rikelig og jevnt med dagslys i hele kjøkkenet. Så sant det er mulig anbefaler vi å plassere takvinduer over arbeids- og spiseområdene for å sikre best mulig lys og ventilasjon der det trengs mest. 
VELUX takvinduer inspirasjon kjøkken
Utforsk mer
Kjøkkenideer - Byens beste utsikt

Byens beste utsikt

En gruppe med seks VELUX takvinduer fyller dette kjøkkenet i øverste etasje med rikelige mengder naturlig lys, – og gir dessuten en fantastisk utsikt. For virkelig å bringe utsiden inn og dra nytte av panoramaflatene er de nederste vinduene hengslet på toppen. Alle vinduene har en praktisk, vedlikeholdsfri polyuretanoverflate. ​
VELUX takvinduer inspirasjon kjøkken