Utforsk mer
Stueideer - Få dobbelt så mye lys – og utsikt

Få dobbelt så mye dagslys – og utsikt

For å få flott utsikt og enda mer dagslys i stuen kan du montere takvinduer parvis. VELUX INTEGRA® solcelledrevne takvinduer med regnsensor kan åpnes og lukkes med en veggbryter for maksimal komfort og anvendelighet. For å holde temperaturen på et behagelig nivå på varme og solfylte dager kan du montere transparente VELUX INTEGRA® solcelledrevne screens på utsiden av vinduene.

VELUX takvinduer inspirasjon stue
Utforsk mer
Stueideer - Gjør rommet større

Gjør rommet større og lysere

Flere takvinduer i en gruppe med lavtbyggende hjelpesperrer gir et stor felt med ekstra takhøyde. Her har rommet faktisk blitt større og det har blitt mulig å møblere nærmere taket pga. den økte takhøyden under vinduene.  De øverste vinduene er VELUX INTEGRA med regnsensor, som gir en sikker utlufting uten at du trenger å være redd for å glemme og lukke vinduene, for de lukker seg selv om det skulle komme en regnbyge.

 

VELUX takvinduer inspirasjon stue
Utforsk mer
Stueideer - Komfort og anvendelighet

Komfort og anvendelighet

En serie vinduer plassert høyt oppe i dette innvendige taket gjør rommet lysere og bringer dagslyset inn i alle hjørner. Til denne plasseringen utenfor rekkevidde var VELUX INTEGRA® takvinduer det ideelle alternativet, fordi de kan åpnes og lukkes med en veggbryter. En unik regnsensor sørger dessuten for at vinduet lukkes automatisk hvis det begynner å regne.
VELUX takvinduer inspirasjon stue
Utforsk mer
Stueideer - Flott kombinasjon av VELUX takvinduer

Flott kombinasjon av VELUX takvinduer

En gruppe med fire VELUX takvinduer fyller denne stuen i øverste etasje med masse naturlig lys samtidig som de gir en fantastisk utsikt mot hagen og himmelen. De to midthengslede takvinduene kombinert med  bunnhengslede fasadevinduer gir maksimalt med dagsys og har praktisk betjening.
VELUX takvinduer inspirasjon stue