Fra dag til natt

Se forskjellen med takvinduer

Vindu for flate takVindu på det flate taket slipper lys inn i rommet

Dagslys gir mer energi og bedre humør

Vi tilbringer 90 prosent av tiden innendørs, så det er viktig å få så mye dagslys inn i hjemmene våre som mulig. «Lys gir oss energi, skrur opp humøret og forbedrer søvnrytmen slik at søvnen blir dypere og bedre. Derfor er det ideelt for oss å få så mye dagslys inn i hjemmet som mulig slik at vi kan følge den naturlige døgnrytmen – det er jo det vi er bygd til.» Klaus Martiny, overlege på Psykiatrisk Center Købehavn.

Slik får du mer lys i hjemmet

Takvinduer er den perfekte løsningen hvis du drømmer om å få mer lys inn i hjemmet. Et takvindu gir minst dobbelt så mye lys som vanlige vinduer, og kan sørge for at dagslyset kommer ut i alle hjørner. »Det spiller ingen rolle om du bor i en enebolig, en gammel murvilla eller et rekkehus. Alle hus kan få takvinduer.» Finn Aarup, dagslysekspert, VELUX Danmark.

VELUX produkter

Klikk rundt for å utforske mer.

VELUX INTEGRA®

Nye VELUX INTEGRA® overlys gir deg fjernstyring av vinduene og solskjermingen med et trykk på den trådløse veggbryter. 

VELUX overlys med glass

Den nye generasjonen VELUX overlys med buet glass er en revolusjon innen vindusdesign. Den unike, buede glasstoppen gjør at regnvannet lett kan renne av overflaten – selv ved 0° takvinkel. Den slanke karmen og den usynlige rammen gir maksimalt dagslys og et vakkert design inne – også med en solskjerming montert.


VELUX solskjerming

Gjør vinduet komplett med en blendingsgardin som isolerer og stenger lyset ute. På varme sommerdager kan du regulere varmen med en varmedempende screen, som holder
inntil 76% av varmen fra solens stråler ute. VELUX solskjerming til vinduer for flate tak er spesialtilpasset vinduene og passer perfekt.


VELUX ACTIVE®

VELUX ACTIVE inneklimakontroll sikrer et sunnere inneklima. Intelligente sensorer sørger for konstant overvåking av temperatur, fuktighet og CO2 i hjemmet ditt, og skulle det komme en regnbyge eller solen blir for skarpt, åpnes eller lukkes dine VELUX INTEGRA® elektriske takvinduer og solskjerming automatisk. 


VELUX produkter

Klikk rundt for å utforske mer.

Leter du etter noe spesielt?

Er du interesseret i å tilpasse en løsning til dine individuelle behov, eller er du bare nysgjerrig på å finne ut mer om hva VELUX kan tilby?
Se vårt utvalg av hus med takvinduer, og la deg inspirere.

Snø og is er ingen hindring for vinduer i flate tak

Selv om du bor i et område med lange, kalde perioder og mye snø, er det ingen hindring for å skape mere dagslys i ditt hjem med vinduer for flate tak.

Brettseiling kan utøves året rundt, så lenge det er godt dagslys

Alle årstider har forskjellig lys, og jeg synes at vinterlyset er like fantastisk som sommerlyset. Det noe vakkert ved den lave solen vi har om vinteren, og med den høye solen om sommeren.» Mikkel, 45, brettseiler.

Kom i gang

Få gode råd og veiledning til ditt neste vindusprosjekt

Mer dagslys

Velkommen til en ny oppussingsverden! Med kun mobilen for hånden kan du nå "teste" dine oppussingsplaner og idèer før du setter i gang med arbeidet

Last ned MyDaylight appen

Slik kommer du i gang med prosjektet ditt

Oppfyll drømmen din, finn inspirasjon og hjelp til å oppfylle drømmen om en bedre bolig.

 

Få veiledning til prosjektet ditt

  1. Kontakt en VELUX sertifisert montør for hjelp og råd til ditt nye boligprosjekt.
  2. Hva du bør tenke på før du velger takvinduer
  3. Finn det vinduet for flate tak som passer til ditt prosjekt

 

Ditt prosjekt, ditt valg

Oppfyll drømmen din, finn den perfekte løsningen for din bolig.

Finn den rette løsningen

  1. VELUX INTEGRA elektriske takvinduer med regnsensor og veggbryter
  2. Elektriske takvinduer kan oppgraderes med VELUX ACTIVE inneklimakontroll
  3. Se hele utvalget av perfekt tilpasset solskjerming

 

 

 

Se rommet ditt i nytt lys

Få en verdikode. Ta bildet av rommet ditt og beskriv hva rommet brukes til. Vi viser deg hvordan rommet ditt blir med VELUX takvinduer eller vinduer for flate tak

 

Opplev effekten av mer dagslys