Bli med oss

Din lyse fremtid venter

DET ER TILGJENGELIG JOBB I DITT OMRÅDE — STORBRITANNIA
Oppdag jobbmulighetene i ditt område.

Slik søker du

Før du utarbeider søknaden, sørg for at du har lest jobbannonsen nøye. Vi oppfordrer deg til å søke, dersom du synes rollen er interessant og tror det er noe for deg! Vennligst søk via søknadskoblingen i jobbannonsen. En god søknad er vanligvis kort og presis, og gjenspeiler din profesjonelle og personlige profil og motivasjon for å bli med oss i stillingen du søker på. Sjekk vår liste over vanlige spørsmål for generelle spørsmål knyttet til rekrutteringsprosedyren på en av våre steder. Her finner du svar på hyppige spørsmål fra søkere.
Kan jeg søke på mer enn én jobb samtidig?
Mottar du uønskede søknader?
Kjører du spesifikke tester?
Hvordan vet jeg at VELUX har mottatt søknaden min?
Hvordan sender jeg inn søknaden min?
Hvordan blir søknaden min vurdert?
Hvordan bør jeg forberede meg til et intervju?
På hvilket språk skal jeg skrive søknaden min?
Hva skal til for å få jobb i VELUX Group?
Hvilket nivå av engelskkunnskaper krever dere?
To personer som står i en hall

Ansattestiftelsen

Her i VELUX Group er det viktig for oss å ta vare på våre ansatte. En av måtene vi gjør dette på er gjennom Ansattstiftelsen, der vi har som mål å støtte trivselen til alle ansatte i VKR Group.
Møt noen av dine fremtidige kolleger
Hvis det er en ting som gjør en forskjell her, så er det menneskene som jobber her.

Hvordan Marie løfter bærekraft til neste nivå

Endring, utfordringer og nye ideer er en stor del av VELUX. Og de er også en stor del av Maries natur. Med bakgrunn fra Sustainable Forest Management bruker hun lidenskapen sin for tre og natur til å gjøre VELUX enda mer bærekraftig hver eneste dag — spesielt gjennom sirkularitet som betyr reduksjon og gjenbruk for å få mest mulig ut av ressursene vi trenger.

Hvordan to enkle ting betyr alt for Claus

På spørsmål om hva som gjør at Claus kommer ut i jobb, legger han vekt på to ting: «For det første er det menneskene som jobber her. Det er en spesiell tillit og bånd mellom oss. For det andre kan en god idé komme fra hvor som helst, og alle her oppfordres til å si sin mening — og det gjør jeg absolutt. Kanskje det er derfor jeg fungerer som et godt bindeledd mellom produksjons- og utviklingsteamet i dag».

For studenter og nyutdannede

Hvis du fortsatt studerer eller har nylig uteksaminert deg, kan du være interessert i en god mulighet til å videreutvikle deg selv innenfor VELUX Group. Du kan styrke din kompetanse gjennom en studentjobb, læreplass, praksis, eller kanskje til og med skrive ditt prosjekt eller oppgave i samarbeid med oss.
Disse lovende jobbene er tilgjengelige akkurat nå
Her i VELUX Group er det mange muligheter. Fra FoU og produksjon til ledelse og salg, vi er nesten sikre på at vi har en stilling som passer deg. Så hvorfor ikke ta en titt, med en gang?