Løsninger for et bærekraftig hjem

Takvinduene våre kan skape et bedre og sunnere innemiljø for kommende generasjoner. De er produsert for å vare, og de er laget av sertifisert tre. Siden starten for 80 år siden har vi alltid ønsket å forbedre takvinduene våre og skape samfunnsnyttige produkter. Men vi kan bli enda bedre.

Det er grunnen til at vi har satt oss noen ambisiøse mål. Fra 2041 blir vi Lifetime Carbon Neutral, samtidig som vi forbedrer bærekraften til produktene våre. Vi vil legge til nye funksjoner og oppgradere materialene for å gjøre takvinduene våre smartere og minimere karbonavtrykket. I 2030 vil altså et VELUX takvindu inneholde 50 % mindre CO2. Emballasjen vil være plastfri og produsert av ett enkelt og 100 % resirkulerbart materiale.

Hvorfor? Fordi det er vår natur.

WWF og VELUX gruppenp


Bygd for å vare

Sammen med WWF (World Wide Fund for Nature) er vi i ferd med å fange våre historiske CO2-utslipp gjennom bevaring av skogen.  Vi vil også redusere våre fremtidige karbonutslipp fra hele verdikjeden i tråd med parisavtalens mål om 1,5 ˚C reduksjon.

Vi kaller dette Lifetime Carbon Neutral.


Skrittet ut av karbonsonen

"Vi er opptatt av å bli Lifetime Carbon Neutral innen 2041 ved å fange 100 års CO2-utslipp og redusere vårt fremtidige karbonavtrykk."

– David Briggs, administrerende direktør i VELUX gruppen

Skogprosjekter med WWF for gjenoppretting og bevaring av skog samt karbonfangst
 Vi forplikter oss til å redusere våre fremtidige utslipp for å oppfylle parisavtalens 1,5 °C-mål
WWF og VELUX gruppenp