Teknisk kunderådgiver

Kan du ikke sitte stille ved tanken på å få lov til å briljere med din tekniske ekspertise? Har du lyst og ferdigheter til å hjelpe kunder, kolleger og eksterne partnere med alt fra montering av takvinduer til valg av tilbehør? 

Da får du nå muligheten til å vise dine ferdigheter i et av Skandinavias sterkeste merkevarer!

 

Dine arbeidsoppgaver og utfordringer

Vi ser etter en ny teknisk kunderådgiver som skal bidra med hjelp til kunder, kolleger og eksterne partnere på vårt kontor i Oslo.  Du og teamet ditt med fire andre tekniske rådgivere er alltid klare til å gi kompetanse på alle typer henvendelser. I Oslo vil du sitte sammen med blant annet én av de andre tekniske rådgiverne.

En arbeidsdag for deg vil bestå i å: 

  • gi tekniske råd innen elektriske produkter, takvinduer, inndekninger og tilbehør, samt finne løsninger på akutte tekniske monteringsproblemer.
  • utvikle løsninger for alle typer prosjekter innen takvinduer, solskjerming, etc.
  • utarbeide tilbud, sikre at de er korrekte, og hjelpe kunden i mål med prosjektet sitt.
     

Din bakgrunn  

Om du har et skinnende nytt diplom/fagbrev i hånden, eller har mange års erfaring er ikke så viktig. Er du utdannet byggingeniør, bygningstekniker eller håndverker, vil vi uansett gjøre deg til en ekspert. 

  • Det er en fordel om du har noe datakunnskaper, da vi håndterer mange arbeidsoppgaver elektronisk.
  • Det er nødvendig at du kan kommunisere både på norsk og engelsk.

Som person er du utadvendt og strukturert, og liker både å jobbe i team og selvstendig. Du er i stand til å håndtere flere oppgaver og prosjekter samtidig. 

Muligheter hos oss

Vi er markedsledende i vår bransje og er et av Nordens mest gjenkjennelige merkevarer – noe vi er stolte av. Som en del av VELUX Norge, vil du ha en internasjonal arbeidsplass med kolleger over hele Skandinavia.

VELUX gir deg mulighet til å utvikle deg videre om du har ambisjoner om en karriere hos oss. Du vil få et lærerikt introduksjonskurs og god hjelp, og sparring fra dine nye kollegaer, slik at du raskt kan komme i gang med å imponere oss og kundene våre. 
 

Søknad og kontaktperson 

Vær vennlig å sende søknadsbrev og CV til rune.glashoff@velux.com
Vi gleder oss til å lese din søknad. 

Søknadsfrist: Snarest
Forventet startdato: Snarest mulig
Arbeidstid: Heltid, 8 - 16

Kontaktperson:
Rune Glashoff
E-post: rune.glashoff@velux.com
Tlf: +45 2983 2238

Håndverker tilpasser lekter og sløyfer på tak i henhold til montering av VELUX takvindu

VELUX Gruppen skaper bedre boligmiljøer med dagslys og frisk luft gjennom taket

I 80 år har VELUX Group skapt bedre boliger for mennesker over hele verden ved å bringe dagslys og frisk luft gjennom taket. Produktprogrammet omfatter et bredt utvalg av ulike typer takvinduer og løsninger beregnet for alle tak, samt dekor- og solskjermingsprodukter, rulleskodder, installasjonsprodukter og intelligent fjernbetjening. Disse produktene bidrar til et sunt og bærekraftig inneklima – for lek og læring, arbeid og fritid. 

VELUX Gruppen har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nærmere 40 land og representerer et av de mest solide varemerker innenfor globale bygningsmaterialer. Selskapets produkter selges i de fleste deler av verden. VELUX Gruppen har ca. 12 500 medarbeidere og eies av VKR Holding A/S, et aksjeselskap som er heleid av stiftelser og familie.