Om VELUX Group

I mer enn 80 år har VELUX Group skapt bedre innemiljø over hele verden ved å lede dagslyset og frisk luft inn i hjem og andre bygninger. VELUX Group ble grunnlagt i Danmark og er i dag et internasjonalt selskap som er til stede i 35 land.
A woman in the sunny bathroom with VELUX flat roof windows
Two green plant leaved on a white background

Lys og frisk luft gjennom taket

Våre nøkkelprodukter er takvinduer, vinduer for flate tak, overlysmoduler for kommersielle bygninger, samt tilbehør som gardiner, screens og rulleskodder, i tillegg til intelligente smarthusløsninger. Produktene våre bidrar til å skape lyse, sunne, energieffektive bygninger du kan bo, jobbe, lære og leke i.

A panorama of green mountains and clouds covering tops of these mountains

Bærekraftig utvikling

Våre takvinduer kan skape bedre rom innendørs for kommende generasjoner. De er bygget for å vare og er laget av sertifisert treverk. Helt siden bedriftens opprinnelse for 80 år siden har vi alltid forsøkt å forbedre takvinduene og gjøre produktene nyttige for samfunnet. Men vi kan gjøre enda mer. Derfor har vi laget noen ambisiøse mål for oss selv. Vi vil legge til nye egenskaper og oppgradere materialene som brukes i takvinduene på en smartere måte og redusere karbonfotavtrykket så langt det er mulig. I 2030 vil derfor et VELUX takvindu inneholde 50 % mindre CO, pakningsmaterialet være plastfritt og laget av 100 % resirkulerbart enkeltmateriale.

Hvorfor? Fordi det’ ligger i vår natur.

Les mer
A person with headphones sitting by the table and looking at the tablet

Bli med

Bedriften vår er, i likhet med andre, avhengig av personene som arbeider for oss. De dedikerte ansatte som tror på det de gjør, som kommer på nye ideer og har ferdighetene til å sette dem ut i livet. Engasjement, innovasjon og håndverk trenger de rette forholdene for å kunne utfolde seg. Og det er det’ vi vil hjelpe med. Bli en del av et internasjonalt team og les mer om karrieremulighetene i VELUX Group.
Les mer

Administrasjon

Lars Petersson

Lars Petersson

CEO for VELUX Group
Anders Götzsche

Anders Götzsche

Executive Vice President og CFO for VELUX Group
Jacob Madsen

Jacob Madsen

Executive Vice President for Region North