Alt om oppgradering av VELUX takvinduet

Gardiner, rullegardiner, smarthusteknologi med mer: når vi koser oss ute i sola må vi huske på å kontrollere hvordan lys og varme kommer inn i hjemmet. Ved å ha takvinduer får du økt kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft som kommer inn på eiendommen. Men du kan fremdeles bruke gardiner og våre intelligente smarthusløsninger, som VELUX ACTIVE with NETATMO, for å få full kontroll over når og hvor det er nødvendig med dagslys.
Finn ut mer

Hvorfor bør du ha innvendig og utvendig solskjerming på takvinduene?

Du har allerede tilført flere VELUX takvinduer og forvandlet rom med dagslys. Men hva om du trenger å gjøre et solfylt rom til et filmrom? Hva om du ønsker mindre innsyn? VELUX tilbyr et stort utvalg av innvendig og utvendig solskjerming som kan hjelpe deg med å kontrollere dagslyset fra å komme inn og begrense innsynet.

Samtidig som du oppgraderer takvinduene med gardiner eller rullesgardiner, kan det være lurt å tenke på å forbedre komforten inne med intelligent smarthusløsninger. Med smarte sensorer vil VELUX ACTIVE åpne og lukke takvinduer, gardiner og rullegardiner for å forbedre forholdene inne, slik som CO2-nivåer, fuktighet og temperatur.

Kids room with big bed and many toys darkened with VELUX blinds

Blending for søvn og mer

Etter en dag med mye dagslys som opprettholder døgnrytmen, trenger vi en god natts søvn. Våre innvendige mørkleggingsgardiner eller utvendige mørkleggende screens skaper mørket du trenger for en god natts søvn, middagshvil eller filmkveld.
Velg din blendingsløsning

Hold varmen ute

Noen ganger kan det bli for mye lys og varme. Den beste løsningen for å stoppe solstrålene som strømmer gjennom takvinduene er å blokkere varmen før den treffer vinduene. Vi har derfor et utvalg av eksterne varmedempende produkter som holder hjemmet ditt kjølig, uansett om du vil slippe inn lyset eller holde det ute.
Oppdag utvendig solskjerming for takvinduer
Woman with VELUX App Control

Gjør det smart – få kontroll

Vi blir stadig mer vant til å kunne styre alt med smarttelefonene våre. De fleste av våre takvinduer, innvendig og utvendig solskjerming, leveres både som fjernbetjente og solcelledrevne varianter, som kan kobles til VELUX App Control. Dette lar deg åpne og lukke gardiner eller vinduer med smarttelefonen. Du kan også helautomatisere inneklimaet med en sensorbasert regulering gjennom VELUX ACTIVE.
Oppdag VELUX ACTIVE with NETATMO

Kontroller lyset om dagen

Uansett om du arbeider på hjemmekontoret, koser deg med familien i stua eller bruker tid på hobbyene dine, kan det være at du vil dempe sollyset eller hindre gjenskinn på dataskjermen eller TV-en uten å blokkere det helt. Vårt utvalg av lysdempende gardiner lar deg fokusere og samtidig nyte det naturlige lyset som strømmer gjennom takvinduene.
Finn din løsning

Utvalgte produkter for deg

VELUX ACTIVE with NETATMO

Smarthusløsningen VELUX ACTIVE følger med på temperatur, fuktighet og CO2-nivå, og ventilerer rommet for å gi deg et sunt og behagelig inneklima.

VELUX App Control

Med VELUX App Control er et komfortabelt inneklima en enkel sak. Et trykk på smarttelefonen er alt som trengs for å slippe inn frisk luft eller lukke gardinen for å skjerme mot sollys.

Screen

Varmedempende screens reduserer overoppheting og holder rommet behagelig svalt, samtidig som du fortsatt kan nyte utsikten og får inn lys.

Rulleskodder

De varmedempende, mørkleggende rulleskoddene fra VELUX beskytter rommet mot sommervarmen, sjenerende lys og støy. Med denne løsningen stenges lyset ute og rommet holdes svalt.

Mørkleggende screen

Mørkleggende screens fra VELUX er slitesterke og lystette. De blokkerer effektivt dagslyset for å holde det behagelig svalt inne. Screenen demper i tillegg støy og gir moderat isolasjon.

Lysdempende plisségardiner

Med den gjennomsiktige plisségardinen bades rommet i mykt, behagelig lys, samtidig som den begrenser innsyn. Gardinen har perfekt passform og monteres enkelt.

Blendingsrullegardin

Denne blendingsrullegardinen er ideell til soverom, da den stenger ute alt lys. Den er designet slik at den passer perfekt til vinduet, og kan monteres uten først å måtte måles opp eller tilskjæres. Ettersom blendingsrullegardinene fås i en lang rekke farger og mønstre, finner du enkelte noe som står til din stil.

Duo blendingsrullegardin

Duo blendingsrullegardin er to gardiner i ett. De er perfekt for soverom eller stue, der du trenger å enten styre lysmengden eller stenge ute lyset helt for å få en god natts søvn.

Inspirasjon

Hvilke gardiner passer til hjemmet ditt?
Gardiner gjør takvinduene mer fleksible og gir deg kontroll over belysningen og varmen i et rom. Å finne de riktige løsningene til hjemmet er viktig. VELUX gjør det enkelt med et stort utvalg av gardiner som passer perfekt til VELUX takvinduer, i både skrå og flate tak. De er raske og enkle å montere, er bygget for å vare og leveres i et utvalg av stiler, stoffer og farger. Så uansett om det er lysdempende plisségardiner som tilfører stil til stua eller blendingsrullegardiner som gjør soverommet til et sovemekka, har vi gardinene som passer for deg.
Les hele artikkelen
De beste smarthusløsningene for et sunnere hjem
Verden har omfavnet smarthusløsninger, fra Wi-Fi-lyspærer til dørklokkekameraer. Men visste du at smarthusteknologi også kan gjøre hjemmet ditt sunnere?
Les hele artikkelen
Få alle fordelene av dagslys med en utskiftning av takvindu
Er det tid for å skifte ut takvinduene? Utskiftning er ikke det eneste valget, du kan også oppgradere dem! Oppgradering av takvinduene er en flott måte å tilføre mer dagslys og nyte alle fordelene. Her er alt du trenger å vite om hvorfor og når du burde skifte ut takvinduene.
Les hele artikkelen
Spar energi med smarthusløsninger
Fremtiden er allerede her. Vi har teknologi som skaper mer effektive og sunnere hjem, og VELUX takvinduer er en del av det. Smarthusløsninger​ er kommet for å bli, og vi kan optimalisere boforholdene med integrert teknologi. Smarttelefoner gjør det mulig å overvåke og kontrollere enhetene hjemme, som gir deg flere helsefordeler. Ingenting skjer av seg selv - så start med å tilkoble ett apparat til et annet.
Les hele artikkelen
Solskjerming for takvinduer: Velg den riktige
Ulikt vær gir ulike utfordringer. Men til syvende og sist påvirker alle værtyper hvordan du opplever hjemmet. Husk på de vakre sommerdagene, som ikke er så vakre når du koker innendørs. Uansett om det er varmt, regner, snør eller hagler, har VELUX en mengde alternativer som hjelper deg med å takle det skiftende været.
Les hele artikkelen
Finn de perfekte gardinene til takvinduene
Mange kjøper takvinduer men glemmer gardiner. Gardinene gir en utmerket designmulighet i hjemmet. Montering av gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å tilføre personlighet til hjemmet. La oss dykke ned i en verden av VELUX gardiner og se hvordan du kan skape et design som passer for deg!
Les hele artikkelen

Trenger du hjelp?

Er du klar til å komme i gang med oppgraderingsprosjektet?
Er du klar til å kjøpe gardiner?