Alt om oppgradering av VELUX takvinduet

Gardiner, rullegardiner, smarthusteknologi med mer: når vi koser oss ute i sola må vi huske på å kontrollere hvordan lys og varme kommer inn i hjemmet. Ved å ha takvinduer får du økt kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft som kommer inn på eiendommen. Men du kan fremdeles bruke gardiner og våre intelligente smarthusløsninger, som VELUX ACTIVE with NETATMO, for å få full kontroll over når og hvor det er nødvendig med dagslys.

Hvorfor bør du ha innvendig og utvendig solskjerming på takvinduene?

Du har allerede tilført flere VELUX takvinduer og forvandlet rom med dagslys. Men hva om du trenger å gjøre et solfylt rom til et filmrom? Hva om du ønsker mindre innsyn? VELUX tilbyr et stort utvalg av innvendig og utvendig solskjerming som kan hjelpe deg med å kontrollere dagslyset fra å komme inn og begrense innsynet.

Samtidig som du oppgraderer takvinduene med gardiner eller rullesgardiner, kan det være lurt å tenke på å forbedre komforten inne med intelligent smarthusløsninger. Med smarte sensorer vil VELUX ACTIVE åpne og lukke takvinduer, gardiner og rullegardiner for å forbedre forholdene inne, slik som CO2-nivåer, fuktighet og temperatur.

Blending for søvn og mer

Etter en dag med mye dagslys som opprettholder døgnrytmen, trenger vi en god natts søvn. Våre innvendige mørkleggingsgardiner eller utvendige mørkleggende screens skaper mørket du trenger for en god natts søvn, middagshvil eller filmkveld.
Velg din blendingsløsning

Hold varmen ute

Noen ganger kan det bli for mye lys og varme. Den beste løsningen for å stoppe solstrålene som strømmer gjennom takvinduene er å blokkere varmen før den treffer vinduene. Vi har derfor et utvalg av eksterne varmedempende produkter som holder hjemmet ditt kjølig, uansett om du vil slippe inn lyset eller holde det ute.
Oppdag utvendig solskjerming for takvinduer

Gjør det smart – få kontroll

Vi blir stadig mer vant til å kunne styre alt med smarttelefonene våre. De fleste av våre takvinduer, innvendig og utvendig solskjerming, leveres både som fjernbetjente og solcelledrevne varianter, som kan kobles til VELUX App Control. Dette lar deg åpne og lukke gardiner eller vinduer med smarttelefonen. Du kan også helautomatisere inneklimaet med en sensorbasert regulering gjennom VELUX ACTIVE.
Oppdag VELUX ACTIVE with NETATMO

Kontroller lyset om dagen

Uansett om du arbeider på hjemmekontoret, koser deg med familien i stua eller bruker tid på hobbyene dine, kan det være at du vil dempe sollyset eller hindre gjenskinn på dataskjermen eller TV-en uten å blokkere det helt. Vårt utvalg av lysdempende gardiner lar deg fokusere og samtidig nyte det naturlige lyset som strømmer gjennom takvinduene.
Finn din løsning

Utvalgte produkter for deg

VELUX ACTIVE with NETATMO
Smarthusløsningen VELUX ACTIVE følger med på temperatur, fuktighet og CO2-nivå, og ventilerer rommet for å gi deg et sunt og behagelig inneklima.
VELUX App Control
Med VELUX App Control er et komfortabelt inneklima en enkel sak. Et trykk på smarttelefonen er alt som trengs for å slippe inn frisk luft eller lukke gardinen for å skjerme mot sollys.
Screen
Varmedempende screens reduserer overoppheting og holder rommet behagelig svalt, samtidig som du fortsatt kan nyte utsikten og får inn lys.
Rulleskodder
De varmedempende, mørkleggende rulleskoddene fra VELUX beskytter rommet mot sommervarmen, sjenerende lys og støy. Med denne løsningen stenges lyset ute og rommet holdes svalt.
Mørkleggende screen
Mørkleggende screens fra VELUX er slitesterke og lystette. De blokkerer effektivt dagslyset for å holde det behagelig svalt inne. Screenen demper i tillegg støy og gir moderat isolasjon.
Lysdempende plisségardiner
Med den gjennomsiktige plisségardinen bades rommet i mykt, behagelig lys, samtidig som den begrenser innsyn. Gardinen har perfekt passform og monteres enkelt.
Blendingsrullegardin
Denne blendingsrullegardinen er ideell til soverom, da den stenger ute alt lys. Den er designet slik at den passer perfekt til vinduet, og kan monteres uten først å måtte måles opp eller tilskjæres. Ettersom blendingsrullegardinene fås i en lang rekke farger og mønstre, finner du enkelte noe som står til din stil.
Duo blendingsrullegardin
Duo blendingsrullegardin er to gardiner i ett. De er perfekt for soverom eller stue, der du trenger å enten styre lysmengden eller stenge ute lyset helt for å få en god natts søvn.

Trenger du hjelp?

Er du klar til å komme i gang med oppgraderingsprosjektet?
Er du klar til å kjøpe gardiner?