Din VELUX utskiftning av takvindu

Det er enklere å bytte VELUX takvindu enn du tror. De siste 10-20 årene har vi sett betydelig fremgang i design og teknologi for våre takvinduer. La oss hjelpe deg med å oppnå målene dine ved å skifte ut gamle eller skadde takvinduer med en estetisk, energieffektiv og langvarig løsning.
Lær hvordan

Når og hvorfor skal jeg skifte ut takvinduene mine?

Takvinduer tilfører mye til hjemmet, både dagslys og ventilasjon til rommet. De skaper et vakkert og lyst rom hvor hele familien har lyst til å være.

Ingenting varer evig. Gjennomsnittlig levetid for et takvindu er mellom 20 og 30 år. Hvis du har hatt takvinduet lenge, kan det være på tide å vurdere å skifte det ut for å forbedre designet i hjemmet på grunn av manglende funksjonalitet.  

De vanligste tegnene på manglende funksjonalitet for et takvindu er vannlekkasje, vannskade, isolasjonsproblemer samt sprekker og misfarging i vindusglasset. Det skjer heldigvis sjeldent så lenge standard vedlikehold gjennomføres

Finn en montør og kom i gang i dag

Finn ekspertene som passer for deg

Det skal være problemfritt for deg å bytte takvindu. Vi hjelper deg gjerne med å finne en håndverker som kan gjøre det for deg.

Hva er fordelene med å bytte takvindu?

Relaterte artikler

Pust nytt liv inn i boligen med en utskiftning av takvindu
Mange mener at utskiftning av et takvindu betyr å oppgradere takvinduene til en nyere modell i samme størrelse. Men takvinduer er ikke lenger bare en funksjonell del av boligen, de er nå også en estetisk nødvendighet. Det er et stort utvalg av nye modeller og alternativer å sjekke ut hvis du har et renoveringsprosjekt. Du kan puste nytt liv inn i rommet ved å oppgradere takvinduene til en annen type takvindu.
Les hele artikkelen
Slik setter du opp et budsjett for utskiftningsprosjektet
Har du utsatt utskiftningen av vinduer fordi du ikke aner hvor du skal begynne? Da bør du lese videre! Utskiftningen er ikke så dyrt eller tidkrevende som du tror. Du trenger bare å fokusere på planleggingen og budsjetteringen. Her er alt du trenger å vite om utskifting av takvinduer.​
Les hele artikkelen
Få alle fordelene av dagslys med en utskiftning av takvindu
Er det tid for å skifte ut takvinduene? Utskiftning er ikke det eneste valget, du kan også oppgradere dem! Oppgradering av takvinduene er en flott måte å tilføre mer dagslys og nyte alle fordelene. Her er alt du trenger å vite om hvorfor og når du burde skifte ut takvinduene.
Les hele artikkelen
Myter om takvinduer
Ikke la myter om takvinduer stoppe deg fra å få et hjem badet i naturlig dagslys. Det er ingen god grunn til å ikke få dagslys og frisk luft til å strømme inn i huset fra taket. Det er den beste måten å forbedre innekomforten, forvandle rommet, gjøre interiøret levende og forene inne- og utemiljø.
Les hele artikkelen
Montering av VELUX takvindu
Skal du montere et takvindu? Her er 8 trinn som får deg i gang
Takvinduer er en flott måte å fornye rommet med naturlig lys. Ved å slippe inn mer lys i rommet, kan du forvandle ubrukte loft og mørke områder til vakre og ubrukte rom. Det er en myte at det er vanskelig og dyrt å montere takvinduer som en del av renoveringsprosjektet. La oss ta for oss hvordan montering av takvindu foregår.
Les hele artikkelen
La boligen vise seg fra sin beste side
Når du skal klargjøre boligen for salg, gjelder det at den tar seg flottest mulig ut. Noen ganger lønner det seg å renovere boligen før salg, men hva bør du da tenke på?
Les hele artikkelen

Trenger du hjelp?

Ta en prat med våre designrådgivere
Hvis du vil forbedre dagslysnivåene innendørs ved å inkludere flere takvinduer, kan du snakke med en av våre designrådgivere. Vi sørger for at opplevelsen din blir en enkel prosess uten stress. Bestill en konsultasjon
Er du klar til å installere takvinduet?
Hvis du allerede har en dagslysløsning for rommet, kan du starte prosessen for installasjon av det takvinduet du ønsker deg. Kom i gang