Din VELUX utskiftning av takvindu

Det er enklere å bytte VELUX takvindu enn du tror. De siste 10-20 årene har vi sett betydelig fremgang i design og teknologi for våre takvinduer. La oss hjelpe deg med å oppnå målene dine ved å skifte ut gamle eller skadde takvinduer med en estetisk, energieffektiv og langvarig løsning.
Lær hvordan
Man playing on a contrabass looking up to a roof window
A palm leaves on a beige background and stripe shadows on the background

Når og hvorfor skal jeg skifte ut takvinduene mine?

Takvinduer tilfører mye til hjemmet, både dagslys og ventilasjon til rommet. De skaper et vakkert og lyst rom hvor hele familien har lyst til å være.

Ingenting varer evig. Gjennomsnittlig levetid for et takvindu er mellom 20 og 30 år. Hvis du har hatt takvinduet lenge, kan det være på tide å vurdere å skifte det ut for å forbedre designet i hjemmet på grunn av manglende funksjonalitet.  

De vanligste tegnene på manglende funksjonalitet for et takvindu er vannlekkasje, vannskade, isolasjonsproblemer samt sprekker og misfarging i vindusglasset. Det skjer heldigvis sjeldent så lenge standard vedlikehold gjennomføres

Two men on the roof installing roof windows
Yellow wild flowers and a sky

Finn en montør og kom i gang i dag

Finn ekspertene som passer for deg

Det skal være problemfrit for dig at få udskiftet dit ovenlysvindue. Vi hjælper dig gerne med at finde en håndværker, som kan ordne det for dig.

Hva er fordelene med å bytte takvindu?

Relaterte artikler