Bygge et hus med optimale lysforhold

Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.
Finn ut mer
A front view of a new modern house with swimming pool
A view of a modern building with wavy facade and tile decorations

Hvorfor bør du legge til takvinduer på nybygget?

Ved å bygge nytt får du friheten og muligheten til å skape drømmehjemmet.

Design et lyst, moderne og unikt rom med pragmatiske løsninger du har råd til. Ved å tilføre VELUX takvinduer til nybygget kan du benytte deg av helsefordelene ved naturlig lys og frisk luft. Design med naturlig lys lar deg redusere energiforbruket og bruken av kunstig belysning. I tillegg krever ikke monteringsprosessen for vinduene kompleks konstruksjon eller detaljarbeid.

Design av hjemmet med dagslys er noe du ikke kommer til å angre på.

Hva er fordelene med et nybygg?

Woman with long hair waving hand at a camera
A view of wild herbs and the water feature in the back plan

Rådgivning for dagslysdesign

Snakk med ekspertene som passer for deg

Vi vet at det er vanskelig å finne de riktige fagfolkene. Vi har derfor utviklet en tjeneste som vil veilede deg gjennom prosessen.

Innsikt

Hvilket prosjekt planlegger du?

Home office space with two roof windows

Skal du bygge om loftet?

Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!

Kitchen with VELUX roof windows

Skal du bygge ut?

Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.

Bedroom with big bed and VELUX roof windows

Skal du renovere?

Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.

A street view from the top

Skal du legge nytt tak?

Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?

Mother and daughter in the bedroom

Oppgrader takvinduet ditt

Forbedre komforten innendørs ved hjelp av de smarte hjemmeløsningene våre for mørklegging og varmebeskyttelse.