Alt om utvidelser i hjemmet

Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge på for å få dekt plassbehovet. Påbygg kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si i fra. Vi hjelper deg gjerne.
Finn ut mer

Hvorfor utvide huset?

En utvidelse i hjemmet er spennende og kan gjøre huset til et drømmehjem. Det er mye å tenke på når du skal sette i gang med et utvidelsesprosjekt. 

La oss hjelpe deg med det grunnleggende for å få kontroll på utvidelsesprosjektet og sørge for at du får mest ut av pengene. Lag en plan, opprett et budsjett og en tidslinje, sett sammen teamet med de rette profesjonelle, snakk med ekspertene i bransjen og bygg drømmehuset!

Du kan velge mellom fem ulike utvidelsestyper; påbygg bak, påbygg på siden, utvide hele boligen, heving av taket og å legge til en ekstra etasje. Hva venter du på?

Rådgivning for dagslysdesign

Snakk med ekspertene som passer for deg

Føler du deg inspirert, men er usikker på hvor du skal begynne? Utforsk våre design og monteringstjenester som kan hjelpe deg med å komme i gang.

Hva er fordelene med en utvide huset?

Hvilket prosjekt planlegger du?

A new built house facade
Skal du bygge nytt?

Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.

Home office space with two roof windows
Skal du bygge om loftet?

Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!

Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du renovere?

Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.

Skift ut det gamle takvinduet

Har du et slitt takvindu som er modent for utskiftning? La oss hjelpe deg å slippe drømmene løs.

A street view from the top
Skal du legge nytt tak?

Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?

Oppgrader takvinduet ditt

Forbedre komforten innendørs ved hjelp av de smarte hjemmeløsningene våre for mørklegging og varmebeskyttelse.