Alt om loftsrenoveringer

Jo større plass du har, desto mer øker boligen i verdi. Så enkelt er det. Å skape bruksareal på loftet, til lagring eller hverdagsbruk, kan øke verdien på hjemmet. Legg til takvinduer i tillegg, så har du en vinner!
Finn ut mer
A man sitting at a table reading
Dark green leaves with water drops on them

Hvorfor bør du renovere loftet?

Økt bruksareal etter en forvandling av et ubrukt loft, gir deg både flere kvadratmeter og øker verdien av din bolig.

Et loft kan virke mørkt, trangt og varmt i sommerhalvåret, men ved å montere takvinduer løser man slike problemer og gjør det mer brukervennlig ved å tilføre naturlig lys og ventilasjon.

Takvinduer finnes i mange stiler og kan være svært allsidige. De kan forbedre estetikken til loftsrenoveringen og slippe ut fuktoverskudd fra rommene under, noe som bidrar til hjemmets helse.

Two men on the roof installing roof windows
Yellow wild flowers and a sky

Finn en montør og kom i gang i dag

Finn ekspertene som passer for deg

Føler du deg inspirert, men er usikker på hvor du skal begynne? Utforsk våre design og installasjonstjenester som kan hjelpe deg med å komme i gang.

Hva er fordelene med en renovering av loftet?

Artikler om loftsrenoveringer

Hvilket prosjekt planlegger du?

Man and a woman standing by the open 2in1 VELUX roof window.

Skift ut det gamle takvinduet

Har du et slitt takvindu som er modent for utskiftning? La oss hjelpe deg å slippe drømmene løs.

A street view from the top

Skal du legge nytt tak?

Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?

Kitchen with VELUX roof windows

Skal du bygge ut?

Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.

Bedroom with big bed and VELUX roof windows

Skal du renovere?

Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.

A new built house facade

Skal du bygge nytt?

Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.

Home office space with two roof windows

Skal du bygge om loftet?

Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!

Mother and daughter in the bedroom

Oppgrader takvinduet ditt

Forbedre komforten innendørs ved hjelp av de smarte hjemmeløsningene våre for mørklegging og varmebeskyttelse.