Bad

Se for deg at du starter dagen med en dusj, våkner opp til naturlig lys og frisk luft som strømmer inn på badet. Med et takvindu kan du gjøre denne drømmen til virkelighet.

Veiledninger og brosjyrer

Start dagen på en god måte

Bad har lenge vært det viktigste funksjonsrommet i hjemmet med liten plass til kreativt design. Du kan tilføre en ny stil og gjøre badet mer innbydende ved å invitere inn frisk luft og dagslys. Vi vil dele en hemmelighet med deg. Se opp og ønsk den femte fasaden velkommen!

Bla ned og utforsk hvordan du kommer ett steg nærmere den beste morgenen noensinne.
Har du et mørkt, huleaktig bad som trenger litt dagslys? Er du lei av å trekke for og fra gardinene hver gang du skal dusje? Den riktige kombinasjonen med naturlig lys og begrenset innsyn på badet kan kreve både tid og innsats. Vi kan tilby deg en enkel løsning: Ved å montere VELUX takvinduer eller lystunneler på badet, inviterer du inn mer lys uten å gå på kompromiss med privatlivet.

Forvandle badet

FørEtter

Opplev produktene våre

Enkeltstående takvindu

Det enkeltstående takvinduet er perfekt for å slippe inn dagslys og frisk luft på badet. Det fås også i en fuktbestandig, vedlikeholdsfri overflate i hvit polyuretan.

Overlys med plant glass

Vår nye generasjon overlys har et innbydende design og fyller badet med forfriskende dagslys. Den unike utformingen hvor rammen flukter med karmen, gir mer dagslys og et flott utseende inne – også med en gardin montert.

Persienner

Den fuktbestandige overflaten hos den klassiske VELUX persiennen gjør den ideelt egnet for rom med høy fuktighet, som f.eks. bad.

VELUX ACTIVE with NETATMO

Smarthusløsningen VELUX ACTIVE følger med på temperatur, fuktighet og CO2-nivå, og ventilerer rommet for å gi deg et sunt og behagelig inneklima.

Drømmehus med sjel manglet lys og luftLes mer
”Jeg har aldri tenkt over inneklima før, og det trenger jeg egentlig ikke å gjøre nå heller, for vinduene styrer seg selv. Man bare kjenner at det er godt å være her."
Emilie
Birkerød

Hvilket prosjekt planlegger du?

Sunny bathroom with an open roof window
Skal du oppgradere badet?

Gardiner, rulleskodder, VELUX ACTIVE og mer. Selv om vi koser oss i sola, trenger vi av og til å regulere hvordan lyset og varmen påvirker boligen. Takvinduer gir deg her større kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft i boligen. Alternativt kan du bruke gardiner og VELUX ACTIVE for å styre nøyaktig når og hvor dagslyset er velkomment.

Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du renovere?

Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.

A new built house facade
Skal du bygge nytt?

Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.

Kitchen with VELUX roof windows
Skal du bygge ut?

Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.

A street view from the top
Skal du legge nytt tak?

Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?

Long, but bright corridor with a roof window
Skal du skifte et takvindu i entreen?

Å skifte takvinduer fra VELUX er enklere enn du tror. De siste 10–20 årene har vi gjort betydelige forbedringer og sågar utviklet helt nye design og teknologier for takvinduene våre. La oss veilede deg, slik at du kan få skiftet ut de utdaterte eller skadde takvinduene dine med noe mer estetisk, energieffektivt og varig.

Home office space with two roof windows
Skal du bygge om loftet?

Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!

VI ER HER FOR DEG

Arbeid med ekspertene som passer for deg

Renoverer du kjøkkenet? Renoverer du loftet? Eller bygger du et nytt hus? Uansett hvilket prosjekt du påtar deg, kan vi hjelpe deg med å komme i gang.

Relevante artikler

Vurderer du nye baderomsvinduer? Derfor er takvinduer en strålende idé

Badet er et rom som ikke nødvendigvis får så mye oppmerksomhet. Du har sikkert allerede fått med deg at vi tilbringer halve livet på soverommet, men har du tenkt på hvor mye du er på badet? Gjennomsnittlig tilbringer vi 1 time og 42 minutter på badet hver uke. Da er det absolutt god grunn til å forvandle badet til et inviterende og hyggelig miljø hvor du ønsker å være. Når du skal skape et flott bad, kan takvinduer være et utmerket tillegg.

Les artikkelen