Gang

Ikke nøy deg med mørke ganger og trapper. Naturlig lys får vegger til å stråle og får selv trange trapper og passasjer til å virke større og lysere. Plasser et takvindu over trappen for å gjøre det enklere å skape en skorsteinseffekt og fylle hjemmet med frisk luft.

Veiledninger og brosjyrer

Naturlig lys i små rom

Innvendige rom som entreer og ganger kan virke mørke og lite inviterende fordi de har begrenset tilgang til naturlig lys. Med takvinduer kan du tilføre så mye dagslys at et lite hjørne av hjemmet kan gjøres til noe ekstraordinært.

Bla ned og finn ut hvordan du får mest mulig ut av små rom i hjemmet.
Hvert rom fortjener å bli fylt med naturlig lys! Det er områder i alle hus som er vanskeligere å lyse opp enn andre, spesielt med naturlig belysning. Det er enkelt nok å inkludere vinduer i planene for kjøkkenet, stua eller soverommet. Men områder som trapp, vaskerom eller gang er for små og avstengte for naturlig lys. Eller er de det?

Forvandle gangen

FørEtter

Opplev produktene våre

Enkeltstående takvindu
Det enkeltstående takvinduet er perfekt for å slippe inn dagslys og frisk luft i trappen.
VELUX App Control
Med VELUX App Control er et komfortabelt inneklima en enkel sak. Et trykk på smarttelefonen er alt som trengs for å slippe inn frisk luft eller lukke gardinen for å skjerme mot sollys.
Lysdempende plisségardiner
Med den gjennomsiktige plisségardinen bades rommet i mykt, behagelig lys, samtidig som den begrenser innsyn. Gardinen har perfekt passform og monteres enkelt.
Screen
Varmedempende screens reduserer overoppheting og holder rommet behagelig svalt, samtidig som du fortsatt kan nyte utsikten og får inn lys.
Stue
Boligrenovering
Loftsutvidelse på Nørrebro ga helårs altanstemningLes mer
Attic area with wooden walls,
"Vinduene gir en følelse av å være utendørs. Jeg kjenner meg privilegert som har dette. Jeg er glad i utsikten og jeg er glad i København. Nå kan vi stå opp til København hver morgen og følge med."

Hvilket prosjekt planlegger du?

Long, but bright corridor with a roof window
Skal du skifte et takvindu i entreen?
Å skifte takvinduer fra VELUX er enklere enn du tror. De siste 10–20 årene har vi gjort betydelige forbedringer og sågar utviklet helt nye design og teknologier for takvinduene våre. La oss veilede deg, slik at du kan få skiftet ut de utdaterte eller skadde takvinduene dine med noe mer estetisk, energieffektivt og varig.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du renovere?
Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.
Sunny home office area
Skal du oppgradere hjemmekontoret?
Gardiner, rulleskodder, VELUX ACTIVE og mer. Selv om vi koser oss i sola, trenger vi av og til å regulere hvordan lyset og varmen påvirker boligen. Takvinduer gir deg her større kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft i boligen. Alternativt kan du bruke gardiner og VELUX ACTIVE for å styre nøyaktig når og hvor dagslyset er velkomment.
Home office space with two roof windows
Skal du bygge om loftet?
Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!
A new built house facade
Skal du bygge nytt?
Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.
Kitchen with VELUX roof windows
Skal du bygge ut?
Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.
A street view from the top
Skal du legge nytt tak?
Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?
Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera

VI ER HER FOR DEG

Arbeid med ekspertene som passer for deg

Renoverer du kjøkkenet? Renoverer du loftet? Eller bygger du et nytt hus? Uansett hvilket prosjekt du påtar deg, kan vi hjelpe deg med å komme i gang.