Hjemmekontor

Dagslys og frisk luft kan påvirke deg positivt når du har hjemmekontor. Naturlig lys forbedrer produktiviteten, helsen og gjør hjemmekontoret mer innbydende og behagelig.

Veiledninger og brosjyrer

Når kontoret blir en del av hjemmet

Mer dagslys og frisk luft i hjemmet har stor påvirkning på vår velvære. For personer som jobber hjemmefra hjelper det med læring og konsentrasjon.

Bla ned og utforsk hvordan du skaper et produktivt arbeidsmiljø hjemme.
Uansett om du har arbeidet hjemmefra lenge eller om du nettopp har startet, kan du forbedre fokus og produktivitet ved å tilføre naturlig lys og frisk luft til hjemmekontoret. Den beste måten å få mer dagslys inn på hjemmekontoret er med VELUX takvinduer.

Forvandle hjemmekontoret

FørEtter

Opplev produktene våre

2i1 takvindu
Få inn dobbelt så mye dagslys, og la dagslyset fornye hjemmekontoret ditt. Med det nye 2i1 takvinduet med slanke profiler får du enda mer dagslys, imponerende utsikt og bedre romfølelse.
Overlys med buet glass
La den nye generasjonen overlys fylle hjemmekontoret ditt med energigivende dagslys. Den unike utformingen hvor rammen flukter med karmen, gir mer dagslys og et flott utseende inne – også med en gardin montert.
Lysdempende plisségardiner
Den lysdempende plisségardinen bader rommet i mykt, behagelig lys, samtidig som du unngår gjenskinn i dataskjermen. Perfekt passform og enkel montering.
Varmedempende screen
Varmedempende screens reduserer overoppheting og holder hjemmekontoret behagelig svalt, samtidig som du fortsatt kan nyte utsikten og får inn lys.
Kjøkken
Boligrenovering
Få en åpen stue-kjøkkenløsning med lys, luft og god energiLes mer
”Vi har her en oase der jeg føler meg hjemme, og samtidig får ro på meg til å produsere og løse oppgaver som det ellers er vanskelig å få fred til på et vanlig kontor”
Marcus
Kastrup

Hvilket prosjekt planlegger du?

Home office space with two roof windows
Skal du renovere hjemmekontoret?
Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.
Sunny home office area
Skal du oppgradere hjemmekontoret?
Gardiner, rulleskodder, VELUX ACTIVE og mer. Selv om vi koser oss i sola, trenger vi av og til å regulere hvordan lyset og varmen påvirker boligen. Takvinduer gir deg her større kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft i boligen. Alternativt kan du bruke gardiner og VELUX ACTIVE for å styre nøyaktig når og hvor dagslyset er velkomment.
Small home office area in the between kitchen and dinning room
Skal du skifte et takvindu på hjemmekontoret?
Å skifte takvinduer fra VELUX er enklere enn du tror. De siste 10–20 årene har vi gjort betydelige forbedringer og sågar utviklet helt nye design og teknologier for takvinduene våre. La oss veilede deg, slik at du kan få skiftet ut de utdaterte eller skadde takvinduene dine med noe mer estetisk, energieffektivt og varig.
Home office space with two roof windows
Skal du bygge om loftet til hjemmekontor?
Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!
A new built house facade
Skal du bygge nytt?
Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.
Kitchen with VELUX roof windows
Skal du bygge ut?
Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.
A street view from the top
Skal du legge nytt tak?
Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?
Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera

VI ER HER FOR DEG

Arbeid med ekspertene som passer for deg

Renoverer du kjøkkenet? Renoverer du loftet? Eller bygger du et nytt hus? Uansett hvilket prosjekt du påtar deg, kan vi hjelpe deg med å komme i gang.