Kjøkken

Se for deg at du nyter naturlig dagslys som strømmer inn gjennom vinduene om morgenen. Solen fyller kjøkkenet med mykt lys mens du koker kaffe og dekker på til frokost. Nyt atmosfæren når du leser avisa og får en lysende start på dagen.

Veiledninger og brosjyrer

På tide med en oppgradering av kjøkkenet!

Du leste riktig! Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i huset. Og det har helt sikkert sett mange middager med familien, møter og søl. Så hvorfor kan du ikke forbedre designet og få kjøkkenet du fortjener?

Bla ned og utforsk hvordan du integrerer dagslys og frisk luft i kjøkkendesignet.
Noen av våre beste minner kommer fra kjøkkenet: Fra grising med barna mens du baker kjeks, til middager i ferier med venner og familie. Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i hele huset for deg og familien din, så det fortjener det beste i alt fra hvitevarer til lyssetting. (Ja, lyssetting!)

Forvandle kjøkkenet

FørEtter

Opplev produktene våre

3i1 takvindu
Med VELUX 3i1 takvinduet får du inn mer lys og luft på kjøkkenet. Det unike designet gjør at det slippes inn masse dagslys.
Overlys med plant glass
Vår nye generasjon overlys har et innbydende design og fyller kjøkkenet med forfriskende dagslys. Den unike utformingen hvor rammen flukter med karmen, gir mer dagslys og et flott utseende inne – også med en gardin montert.
Mørkleggende screen
Mørkleggende screens fra VELUX er slitesterke og lystette. De blokkerer effektivt dagslyset for å holde det behagelig svalt inne. Screenen demper i tillegg støy og gir moderat isolasjon.
VELUX App Control
Med VELUX App Control er et komfortabelt inneklima en enkel sak. Et trykk på smarttelefonen er alt som trengs for å slippe inn frisk luft eller lukke gardinen for å skjerme mot sollys.
Soverom
Boligrenovering
Renovering av villaleilighet ga frisk luft og rikelig med dagslysLes mer
Open roof window in the kitchen
View to a kitchen through the door way from living room.
”Vi har fått ekstremt mye lys og luft. Hvis man kommer hjem fra jobb og vinduene har vært lukket, tar det bare 2–3 minutter å få luftet ut.”
Woman sitting by the table in the kitchen
Christine
Frederiksberg

Hvilket prosjekt planlegger du?

Sunny kitchen and dining room with three roof windows
Skal du renovere kjøkkenet?
Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.
Kitchen area with a family
Skal du oppgradere kjøkkenet?
Gardiner, rulleskodder, VELUX ACTIVE og mer. Selv om vi koser oss i sola, trenger vi av og til å regulere hvordan lyset og varmen påvirker boligen. Takvinduer gir deg her større kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft i boligen. Alternativt kan du bruke gardiner og VELUX ACTIVE for å styre nøyaktig når og hvor dagslyset er velkomment.
Long, but bright corridor with a roof window
Skal du skifte et takvindu i entreen?
Å skifte takvinduer fra VELUX er enklere enn du tror. De siste 10–20 årene har vi gjort betydelige forbedringer og sågar utviklet helt nye design og teknologier for takvinduene våre. La oss veilede deg, slik at du kan få skiftet ut de utdaterte eller skadde takvinduene dine med noe mer estetisk, energieffektivt og varig.
Home office space with two roof windows
Skal du bygge om loftet?
Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!
A new built house facade
Skal du bygge nytt?
Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.
Kitchen with VELUX roof windows
Skal du bygge ut?
Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.
A street view from the top
Skal du legge nytt tak?
Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?
Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera

VI ER HER FOR DEG

Arbeid med ekspertene som passer for deg

Renoverer du kjøkkenet? Renoverer du loftet? Eller bygger du et nytt hus? Uansett hvilket prosjekt du påtar deg, kan vi hjelpe deg med å komme i gang.