Soverom

Dagslys og frisk luft er kraftfulle og oppfriskende tilegg til et hvert hjem. Hvis du sørger for at soverommet har nok av begge forbedrer du søvnkvaliteten og får en bedre livskvalitet.

Veiledninger og brosjyrer

Sov godt

Det er mange som tror at vi sover bedre jo mindre lys det er på soverommet. Men det er ikke tilfelle! Naturlig lys hjelper med å balansere sovesyklusen og sørger for bedre søvn og en mer produktiv dag.

Bla ned og utforsk alt du trenger å vite om hvordan du kan få en god natts søvn.
Inviter dagslys og frisk luft inn i soverommet og forbedre sovesyklusen og din totale helse. Soloppgang og solnedgang dikterer den naturlige sove-våkne-syklusen, kjent som døgnrytme. Denne påvirker søvnmønstre, appetitt og hjerneaktivitet. Du kan forbedre døgnrytmen ved å tilføre naturlig lys til soverommet med VELUX takvinduer og vinder for flate tak.

Forvandle soverommet

FørEtter

Opplev produktene våre

3i1 takvindu
Med VELUX 3i1 takvinduet får du mer lys på soverommet. Det unikt designede 3i1 takvinduet slipper inn masser av dagslys og gir en flott panoramautsikt.
Overlys med plant glass
Transformer soverommet med vår nye generasjon av overlys, og la dagslyset strømme inn. Den unike utformingen hvor rammen flukter med karmen, gir mer dagslys og et flott utseende inne – også med en gardin montert.
Blendingsrullegardiner
Blendingsrullegardinen er ideelt egnet for soverom, da den stenger ute lyset helt. Den er designet for enkel montering og perfekt passform, og tilbys i et bredt spekter av farger.
Mørkleggende screen
Mørkleggende screens fra VELUX er slitesterke og lystette. De blokkerer effektivt dagslyset for å holde det behagelig svalt inne. Screenen demper i tillegg støy og gir moderat isolasjon.
Soverom
Loftsrenovering
Barnefamilie gjorde gammelt loft om til et innbydende oppholdsrom med flere takvinduerLes mer
”Selv etter en natt med lite søvn på grunn av den yngste, kjenner jeg hvordan dagslyset og den friske luften gir meg ny energi”
Woman and a girl sitting by the table in the kitchen
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby

Hvilket prosjekt planlegger du?

Bedroom with a 3in1 roof windows"
Skal du renovere soverommet?
Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.
A sunny bedroom with a bed in front of roof windows
Skal du skifte et takvindu på soverommet?
Å skifte takvinduer fra VELUX er enklere enn du tror. De siste 10–20 årene har vi gjort betydelige forbedringer og sågar utviklet helt nye design og teknologier for takvinduene våre. La oss veilede deg, slik at du kan få skiftet ut de utdaterte eller skadde takvinduene dine med noe mer estetisk, energieffektivt og varig.
Bedroom in the attic with a woman lying on the bed and reading
Skal du bygge om loftet til soverom?
Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!
Sunny home office area
Skal du oppgradere hjemmekontoret?
Gardiner, rulleskodder, VELUX ACTIVE og mer. Selv om vi koser oss i sola, trenger vi av og til å regulere hvordan lyset og varmen påvirker boligen. Takvinduer gir deg her større kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft i boligen. Alternativt kan du bruke gardiner og VELUX ACTIVE for å styre nøyaktig når og hvor dagslyset er velkomment.
A new built house facade
Skal du bygge nytt?
Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.
Kitchen with VELUX roof windows
Skal du bygge ut?
Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.
A street view from the top
Skal du legge nytt tak?
Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?
Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera"

VI ER HER FOR DEG

Arbeid med ekspertene som passer for deg

Renoverer du kjøkkenet? Renoverer du loftet? Eller bygger du et nytt hus? Uansett hvilket prosjekt du påtar deg, kan vi hjelpe deg med å komme i gang.