Stue

En stue er et familievennlig flerbruksområde, samlingspunkt for filmkvelder, spillkvelder og viktige samtaler. Frisk opp stuen med dagslys og frisk luft fra taket for å skape et behagelig rom du kan slappe av i. Takvinduer slipper inn naturlig lys og får rommet til å oppleves som mer levende med farger og liv.

Veiledninger og brosjyrer

Rommet vi er mest i

Dagslys skifter konstant. Det naturlige lyset som strømmer inn i rommet endrer seg gjennom dagen. Ved å fange lyset gjennom taket kan du få alt det naturlige lyset som dagen tilbyr!

Bla ned og finn ut hvordan du får mest mulig ut av stuen din.
Vi tilbringer det meste av livet inne, og mye av den tiden er vi i selve hjertet av hjemmet, nemlig stuen. Med VELUX takvinduer kan du slippe natur, lys og luft inn i stuen.

Forvandle stuen din

FørEtter

Opplev produktene våre

3i1 takvindu
Med VELUX 3i1 takvinduet får du mer lys i stua. Det unikt designede 3i1 takvinduet slipper inn masser av dagslys og gir en flott panoramautsikt.
Bright and cozy living room area with roof windows.
Flaggløsning
De fire takvinduene skaper et naturlig samlingspunkt med en lys, luftig og åpen stemning. Det gir en fantastisk utsikt til himmelen og verden utenfor.
Duo blendingsrullegardin
Duo blendingsrullegardinen er perfekt til stuer. Den lysdempende, plisserte delen gjør lyset mykere og hindrer innsyn. Om kvelden sørger den mørkleggende delen for en lun og varm følelse i rommet.
Screen
Varmedempende screens reduserer overoppheting og holder rommet behagelig svalt, samtidig som du fortsatt kan nyte utsikten og får inn lys.
Stue
Flate tak
60-tallsbolig fremstår i ny drakt etter renovering med VELUX overlysLes mer
Living room area with glass coffee table
Bright and spacious dining room area.
”Det overrasker meg hvor stort lysinnslipp det gir. Jeg tenker på det hver gang jeg kommer inn på stuen."
Woman and a girl sitting by the table in the kitchen
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby
Living room area with flat roof window.

Hvilket prosjekt planlegger du?

Living room with 3in1 roof window solution
Skal du renovere stua?
Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.
Living room with roof windows with blinds
Skal du skifte et takvindu på stua?
Å skifte takvinduer fra VELUX er enklere enn du tror. De siste 10–20 årene har vi gjort betydelige forbedringer og sågar utviklet helt nye design og teknologier for takvinduene våre. La oss veilede deg, slik at du kan få skiftet ut de utdaterte eller skadde takvinduene dine med noe mer estetisk, energieffektivt og varig.
Sunny home office area
Skal du oppgradere hjemmekontoret?
Gardiner, rulleskodder, VELUX ACTIVE og mer. Selv om vi koser oss i sola, trenger vi av og til å regulere hvordan lyset og varmen påvirker boligen. Takvinduer gir deg her større kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft i boligen. Alternativt kan du bruke gardiner og VELUX ACTIVE for å styre nøyaktig når og hvor dagslyset er velkomment.
Home office space with two roof windows
Skal du bygge om loftet?
Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!
A new built house facade
Skal du bygge nytt?
Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.
Kitchen with VELUX roof windows
Skal du bygge ut?
Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.
A street view from the top
Skal du legge nytt tak?
Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?
Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera

VI ER HER FOR DEG

Arbeid med ekspertene som passer for deg

Renoverer du kjøkkenet? Renoverer du loftet? Eller bygger du et nytt hus? Uansett hvilket prosjekt du påtar deg, kan vi hjelpe deg med å komme i gang.