Vi elsker sommeren. Men noen ganger kan det bli for varmt. 

VELUX varmebeskyttende løsninger

Utvendige løsninger for å kontrollere klimaet innvendig

Vi lengter alle etter varme solstråler, men den intense varmen kan gjøre oss ukomfortable og få oss til å lengte etter kjøligere dager og netter. Utvendig, varmebeskyttende screens og skodder kan hjelpe til med å holde det kjølig og komfortabelt innendørs ved å blokkere varmen før den treffer vinduet.

Vi tilbyr tre forskjellige varmebeskyttende systemer som kan installeres utenpå VELUX takvinduet ditt: varmebeskyttende screen, varmebeskyttende mørkleggende screen og varmebeskyttende rulleskodde. Tre forskjellige løsninger—alle med forskjellige fordeler.  

Enda bedre, det finnes en varmebeskyttende solskjerming til ethvert VELUX takvindu, og de kan installeres selv, eller med profesjonell hjelp.

 

Tre løsninger for varmebeskyttelse

Uansett hvilken løsning du velger for å kjøle ned hjemmet ditt, vil du oppnå best resultat ved å bruke utvendige løsninger. Når du blokkerer varmen før den når gjennom glasset, er de beskyttende fordelene bemerkelsesverdige og kan merkes med en gang produktet er installert.
GALLERI


Kontrollerinneklimaet i hjemmet ditt,hvor enn du er

Den nye VELUX App kontrollen gir deg dagslys og frisk luft med smart styring av VELUX INTEGRA® takvinduene dine, og innvendig og utvendig solskjerming. Se for deg at du er på jobb på en virkelig varm dag.

Bare bruk smarttelefonen din for å åpne takvinduene dine og få frisk luft, eller lukk den varmebeskyttende rulleskodden for å sikre deg skygge. Kom hjem til en komfortabel temperatur i hjemmet ditt.KJØP VELUX SOLSKJERMING

Det største utvalget av innvendig solskjerming til takvinduer, i tillegg til varmebeskyttende screen og rulleskodde.