Ledige jobber

Slik søker du

1. Søke

Send en kort og nøyaktig CV og et søknadsbrev. 

2. Intervju

Intervjuet består gjerne av to møter. 

3. En perfekt match

Vi finner den beste kandidaten til stillingen, teamet og selskapet. 

Spørsmål og svar

Vi er ute etter personer som ønsker å gjøre en forskjell – og sette sitt preg på en ambisiøs kommersiell og miljørelatert agenda. VELUX Gruppens verdier er en viktig del av selskapet. De styrer måten vi driver virksomhet på og måten vi samarbeider på. Du må kunne identifisere deg med våre verdier og praktisere dem i samspillet med kolleger, kunder og leverandører.
Ved vårt kontor i Oslo snakker vi norsk, men firmaspråket er engelsk. Søker du på en administrativ eller akademisk stilling, forventer vi at du har gode ferdigheter i engelsk, da du vil kommunisere med kolleger fra ulike land.

Søknadene skal gjerne skrives på norsk. 

Søknad med vedlegg sendes til den kontaktadressen som står under den aktuelle stillingen.

Du vil få en bekreftelse på at vi har mottatt søknaden din innen få dager etter at den er sendt.

En viktig faktor for oss er at alle søkere har relevant utdannelse og god erfaring. Når de best egnede kandidatene er funnet, vil hver enkelt av dem bli kontaktet direkte – per telefon eller e-post – og invitert til et intervju.

Du kan gjerne søke på mer enn én jobb i VELUX Gruppen. Send en søknad for hver stilling. I hver søknad må du angi tittelen/titlene og stedet/stedene til de(n) andre stillingen(e) du har søkt på.

Nei, vi gjennomfører kun personlige intervju med kandidatene.

Hvis du er blant kandidatene som blir invitert til intervju, har du kvalifikasjonene vi er ute etter – og en profil som vi finner interessant. Da er tiden inne for å møtes. Intervjuet er en anledning til å bli bedre kjent med hverandre. Du får sjansen til å fortelle mer om deg selv – og hvorfor du ønsker å jobbe i VELUX Gruppen. Og vi får sjansen til å fortelle mer om selskapet og jobben – hva vi har å tilby og hva vi forventer av deg. Vi liker å tenke på intervjuene som et hyggelig møte hvor begge parter får anledning til å finne ut om de passer sammen. Det viktigste er derfor at du er deg selv. Det er deg vi ønsker å møte.
Vi mottar bare søknader gjennom vårt rekrutteringssystem. I stedet for å sende en uoppfordret søknad, anbefaler vi at du holder deg oppdatert om ledige VELUX jobber her på nettstedet vårt.