Spar energi med smarthusløsninger

Koselig loftsoverom med VELUX takvindu og reflekterende glassvegg, med utsikt over grøntområder.
Fremtiden er allerede her. Vi har teknologi som skaper mer effektive og sunnere hjem, og VELUX takvinduer er en del av det. Smarthusløsninger er kommet for å bli, og vi kan optimalisere boforholdene med integrert teknologi. Smarttelefoner gjør det mulig å overvåke og kontrollere enhetene hjemme, som gir deg flere helsefordeler. Ingenting skjer av seg selv - så start med å tilkoble ett apparat til et annet.
Kort oppsummert
  • Alle deler av arbeidsmiljøet påvirker produktiviteten på hjemmekontoret, fra belysning, lydnivå, romløsning, møbler og nærhet til naturen.
  • Naturlig lys og god ventilasjon er veldig viktig for et behagelig og effektivt hjemmekontor.
  • Takvinduer er en enkel måte å legge til mer dagslys og enkel ventilasjon til hjemmekontoret.

Hva er fordelene med smarthusløsninger?

Romtemperaturen påvirker sterkt hvordan du har det. Derfor er det viktig å vite hvilken temperatur som får deg til å være mest komfortabel, og hvordan det kan variere fra rom til rom. Mange liker at soverommene er kjøligere enn andre rom i huset, og nesten alle liker en varm og hyggelig stue. Komfort i alle rom er mulig med intelligente takvinduer som kan hjelpe deg med å regulere temperaturen. Dermed blir temperaturen akkurat passe når du kommer hjem fra jobb.

Kontroller temperaturen i boligen

Du må ikke investere i mange intelligente termostater for å regulere romtemperaturen. En kilde for komforta romtemperatur, som ofte blir oversett, er takvinduer. Takvinduene kan slippe inn mer dagslys i hjemmet og samtidig regulere temperaturen. Med VELUX App Control, kan du kontrollere solcelledrevne/elektriske takvinduer og gardiner med et tastetrykk.

Få et sunnere hjem med VELUX ACTIVE with NETATMO

Helse er utrolig viktig når det gjelder hjemmet ditt. Vi bruker mye tid hjemme og inneklimaet er essensielt for vår generelle helse. Frisk luft og naturlig lys gir en positiv effekt på både mental og fysisk helse. Hvis du opplever å få hodepine og irritasjon i øyne, nese og hals, men bare opplever det hjemme, kan du sjekke inneklimaet med VELUX ACTIVE appen med inneklimasensoren. Denne sensoren overvåker ikke bare romtemperaturen, men den kontrollerer også at CO2-nivået er optimalt og åpner og lukker solcelledrevne og elektrisk drevne VELUX produkter som opprettholder disse nivåene.

Vi hjælper dit ovenlysprojekt i gang

Drømmer du om et smart hjem med intelligent indeklimakontrol og masser af dagslys? I VELUX designrådgivning kan vi hjælpe dig til at se fordelene ved at installere vores produkter i din bolig og guide dig til lige præcis den ovenlysløsning, du drømmer om. Vores rådgivning er gratis og uforpligtende.

Få et gratis designforslag

Hvis hjemmekontoret skal arbeide sammen med deg og ikke mot deg, må designet hjelpe med produktiviteten.

Forfatter

VELUX Editorial team

Del

Les flere artikler

Skap en mer energieffektiv bolig
Før du går i gang med å bygge eller renovere, bør du sjekke energieffektiviteten i boligen din. Når du investerer i energieffektive produkter som takvinduer, sparer du både energi og penger på lang sikt.
Les hele artikkelen
Skal du montere et takvindu? Her er 8 trinn som får deg i gang
Takvinduer er en flott måte å fornye rommet med naturlig lys. Ved å slippe inn mer lys i rommet, kan du forvandle ubrukte loft og mørke områder til vakre og ubrukte rom. Det er en myte at det er vanskelig og dyrt å montere takvinduer som en del av renoveringsprosjektet. La oss ta for oss hvordan montering av takvindu foregår.
Les hele artikkelen
Myter om takvinduer
Ikke la myter om takvinduer stoppe deg fra å få et hjem badet i naturlig dagslys. Det er ingen god grunn til å ikke få dagslys og frisk luft til å strømme inn i huset fra taket. Det er den beste måten å forbedre innekomforten, forvandle rommet, gjøre interiøret levende og forene inne- og utemiljø.
Les hele artikkelen
De beste smarthusløsningene for et sunnere hjem
Verden har omfavnet smarthusløsninger, fra Wi-Fi-lyspærer til dørklokkekameraer. Men visste du at smarthusteknologi også kan gjøre hjemmet ditt sunnere?
Les hele artikkelen
Slik gjør du hjemmet ditt mer energieffektivt
Vi bruker opptil 90 % av tiden vår innendørs. Vi hører mye om utendørs forurensning og økte CO2-nivåer, men hva med luftkvaliteten i boligen? Kvaliteten på inneluften har mye å si for helsen vår. Vi puster i gjennomsnitt inn rundt 10 000 liter luft per dag – mesteparten hjemme. Det er mye luft! Takvinduer kan etter vår mening tilføre enhver bolig et estetisk element i tillegg til mengder av naturlig lys. Attpåtil er de med på å skape et sunnere inneklima.
Les hele artikkelen