Spar energi med smarthusløsninger

Woman sitting in her room with VELUX roof windows
Fremtiden er allerede her. Vi har teknologi som skaper mer effektive og sunnere hjem, og VELUX takvinduer er en del av det. Smarthusløsninger​ er kommet for å bli, og vi kan optimalisere boforholdene med integrert teknologi. Smarttelefoner gjør det mulig å overvåke og kontrollere enhetene hjemme, som gir deg flere helsefordeler. Ingenting skjer av seg selv - så start med å tilkoble ett apparat til et annet.

Hva er fordelene med smarthusløsninger?

Romtemperaturen påvirker sterkt hvordan du har det. Derfor er det viktig å vite hvilken temperatur som får deg til å være mest komfortabel, og hvordan det kan variere fra rom til rom. Mange liker at soverommene er kjøligere enn andre rom i huset, og nesten alle liker en varm og hyggelig stue. Komfort i alle rom er mulig med intelligente takvinduer som kan hjelpe deg med å regulere temperaturen. Dermed blir temperaturen akkurat passe når du kommer hjem fra jobb.
Kort oppsummert
  • Alle deler av arbeidsmiljøet påvirker produktiviteten på hjemmekontoret, fra belysning, lydnivå, romløsning, møbler og nærhet til naturen.
  • Naturlig lys og god ventilasjon er veldig viktig for et behagelig og effektivt hjemmekontor.
  • Takvinduer er en enkel måte å legge til mer dagslys og enkel ventilasjon til hjemmekontoret.

Kontroller temperaturen i boligen 

Du må ikke investere i mange intelligente termostater for å regulere romtemperaturen. En kilde for komforta romtemperatur, som ofte blir oversett, er takvinduer. Takvinduene kan slippe inn mer dagslys i hjemmet og samtidig regulere temperaturen. Med VELUX App Control, kan du kontrollere solcelledrevne/elektriske takvinduer og gardiner med et tastetrykk.
«Hvis hjemmekontoret skal arbeide sammen med deg og ikke mot deg, må designet hjelpe med produktiviteten.»

Få et sunnere hjem med VELUX ACTIVE with NETATMO

Helse er utrolig viktig når det gjelder hjemmet ditt. Vi bruker mye tid hjemme og inneklimaet er essensielt for vår generelle helse. Frisk luft og naturlig lys gir en positiv effekt på både mental og fysisk helse. Hvis du opplever å få hodepine og irritasjon i øyne, nese og hals, men bare opplever det hjemme, kan du sjekke inneklimaet med VELUX ACTIVE appen med inneklimasensoren. Denne sensoren overvåker ikke bare romtemperaturen, men den kontrollerer også at CO2-nivået er optimalt og åpner og lukker solcelledrevne og elektrisk drevne VELUX produkter som opprettholder disse nivåene.

Les flere artikler