Få inspirasjon til hjemmekontoret - øk produktiviteten

Woman sitting at desk looking at her VELUX roof windows with blinds
Bruken av hjemmekontor har økt kraftig verden rundt etter pandemien. Hjemmekontor er den nye normalen. Et fredelig rom er viktig hvis du jobber hjemmefra. Du kan til og med øke produktiviteten, hvis du gjør det riktig.

Øk produktiviteten med våre 3 råd

Produktivitet er ikke gitt bare fordi du sitter ved skrivebordet. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å øke produktiviteten i løpet av arbeidsdagen, som gjør deg mer våken og produktiv. 

1. Dagslys er viktig

Slutt på kjedelig kontorbelysning eller bleke armaturer. Tilfør mer sollys til hjemmekontoret for å øke produktiviteten. Studier viser at vi har mer energi når vi jobber i dagslys, enn med kunstig belysning.

Kort oppsummert
  • Det er mulig å øke produktiviteten på hjemmekontoret med dagslys, frisk luft og mange planter.
  • Et takvindu på hjemmekontoret øker mengden dagslys, ventilasjon, og tar deg nærmere naturen på en tiltrekkende måte.
  • Flere takvinduer side-om-side, et stort som et 3i1 takvindu, eller en takaltan, forsterker de fantastiske fordelene til et takvindu på hjemmekontoret.

2. Få inn planter

Planter er nydelige å se på. Men visste du at bare noen få planter i rommet, kan faktisk øke luftkvaliteten? En plante som krever lite vedlikehold, f.eks. svigersmortunge er et av de få husplantene som konverterer karbondioksid til oksygen om natten. Det stopper ikke der. En studie fra Harvard University fant ut at grønne kontormiljøer er forbundet med bedre kognitiv funksjon.

3. Frisk luft og ventilasjon

God ventilasjon er viktig for å opprettholde et sunt inneklima, spesielt hvis du tilbringer mesteparten av dagen innendørs. Frisk luft har mange fordeler, f.eks. gjør det oss gladere, styrker immunforsvaret, og hjelper hjernen med å fungere bedre.

Tilstrømming av frisk luft kan også bidra til regulering av temperaturen. Si farvel til overoppheting på varme dager. Åpne et vindu på motsatt side av huset og føl den friske luftstrømmen på hjemmekontoret. Du kan også tilføre varmedempende screen med effektiv varmebeskyttelse, som bidrar til et kjølig rom uten at det går på bekostning av lyset.

«Bruken av hjemmekontor har økt kraftig verden rundt, etter pandemien. Hjemmekontor er den nye normalen. Et fredelig rom er viktig hvis du jobber hjemmefra. Du kan til og med øke produktiviteten, hvis du gjør det riktig.»

Få hjemmekontoret du fortjener, med takvinduer

God belysning er viktig når du jobber hjemmefra, siden dagslyset hjelper oss å se uten ekstra stress på synet. Dagslyset bringer også ut de faktiske fargene i dekoren, så husk å velg et fargevalg og skap det unike hjemmekontoret.

Bring naturen nærmere mens du sitter ved skrivebordet

Topphengslede takvinduer vil tilføre store mengder dagslys inn til hjemmekontoret. Utvid utsikten ved å tilføre flere vinduer for skråtak som strekker seg ned til gulvet. Trenger du å hvile øynene? Bare ta en titt på naturen.

Monter i par og design hjemmekontoret med dagslys

Maksimer mengden dagslys inn til hjemmekontoret ved å montere takvinduer. Plasser takvinduer side-om-side og få enkel tilgang til frisk luft med lufteklaffen. Med en lav montering, kan skrivebordet stå under og gi deg en fantastisk utsikt mens du jobber.

Et 3i1 takvindusløsningen vil puste nytt liv inn i arbeidsrommet og levere rikelig med dagslys. Det vil fullstendig forvandle arbeidsrommet til et skarpt, innbydende rom som fremmer reflektering og konsentrasjon.

Ta en pause på altanen

Slapp av og trekk inn den friske luften uten å forlate arbeidsrommet med VELUX takaltan , din private altan. Den åpner opp øyeblikkelig og utvider ditt kreative rom ute. Start dagen med en kopp kaffe på altanen mens du får i deg alle fordelene fra sollys og frisk luft.

Les flere artikler