Forestill deg soverommet med et takvindu fra VELUX

Bright bedroom with VELUX flat roof window
Soverommet er der vi slapper av og lader opp for dagen derpå. En god natts søvn er viktig for vårt velvære. Søvnproblemer er blitt svært utbredt blant voksne. Det er mange årsaker til hvorfor mennesker har søvnproblemer, men du kan løse dette problemet ved å skape et koselig og avslappende soverom. Visste du at dagslys spiller en viktig rolle i døgnrytmen vår? Slipp dagslyset inn, så du kan sove bedre om natten.

Hvorfor er det smart med et takvindu på soverommet?

Bedre søvnmønster

Naturlig lys balanserer døgnrytmen, så du får bedre søvn og en mer produktiv dag. Solen stimulerer kroppen, slik at den produserer melatonin og balanserer døgnrytmen.

Mer daglys uten innsyn

Takvinduer på soverommet bringer deg nærmere naturen. Enten det er mer dagslys, stjernehimmel, frisk luft, fugler som synger, eller lyden av barn som leker, så er du nærmere naturen. Dette gir deg bedre søvn.

Vi ønsker å begrense innsyn i soverommet. Takvinduer gir mer dagslys uten at det går på bekostning av privatlivet. Den perfekte løsningen.

Kort oppsummert
  • Et takvindu på soverommet er et flott alternativ for forbedret luftkvalitet, mer dagslys, og for å fremme en bedre døgnrytme.
  • Størrelsen og plasseringen av soverommet er løsningen for å finne den riktige vindusløsningen, fra 3i1 eller 2i1 takvinduer til enkeltstående takvinduer, atelierløsning eller en takaltan.
  • En smarthusløsning som VELUX ACTIVE with NETATMO, gir soverommet mer kontroll over inneklima og belysning.

Forbedret luftkvalitet inne

Effektiv ventilasjon er viktig for å opprettholde et sunnere inneklima. Det er mange fordeler med frisk luft; det gjør oss gladere, styrker immunforsvaret og hjelper hjernen med å fungere bedre. Med takvinduer på soverommet, ’ forbedrer du luftflyten i hjemmet ved å åpne vinduene på motsatt side av huset. Frisk luft er en enkel måte å sikre en sunnere luftkvalitet inne.
«Takvinduer på soverommet bringer deg nærmere naturen. Enten det er mer dagslys, stjernehimmel, frisk luft, fugler som synger, eller lyden av barn som leker. Du er nærmere naturen.»

Takvinduer for soverommet – finn riktig løsning

3, 2, eller 1 enkeltstående, midthengslet takvindu?

Strategisk plasserte enkeltstående, midthengslede takvinduer kan gjøre stor forskjell på soverommet. De er perfekt for små soverom. Et midthengslet takvindu er enkelt og praktisk å betjene, selv om det står møbler under.

Våre kombinasjoner av skrå og faste takvindu gir deg en fantastisk utsikt og et soverom full av lys. Monter to vinduer side-om-side og få panoramautsikt, eller velg en løsning med takvinduet ned til gulvet for å utvide utsikten og slippe inn mest mulig dagslys.

3i1 takvinduene våre er designet for å gi maksimalt med dagslys og panoramautsikt. Med de tre individuelle rammene i én karm vil takvinduene gjøre soverommet om til et lyst og innbydende sted. De er ideelt egnet til store soverom.

VELUX atelierløsning – utformet for maksimalt dagslys

VELUX aterlierløsning på soverommet vil gi deg mye mer rom. Den tilbyr mer dagslys, en sofistikert utforming, og en betydelig forskjell på romfølelsen. Det er den perfekte måten for å gi soverommet en luftig atmosfære.

Drømmer du om en altan? Sjekk ut VELUX takaltan

VELUX takaltan vil forbedre soverommet drastisk. Se soloppganger eller solnedganger fra sengen eller tilbring mer av dagen på soverommet med en kopp kaffe på din egen takaltan. Det er et takvindu og altan som du kan åpne opp øyeblikkelig.

VELUX ACTIVE with NETATMO – styr vinduene dine og inneklimaet

VELUX ACTIVE er vår smarte automatiske betjeningsløsning for inneklima, slik at du kan styre VELUX solcelledrevne og elektrisk betjente takvinduer, gardiner, screens og rulleskodder.

VELUX ACTIVE gir deg en oversikt over luftkvaliteten inne og overvåker temperatur, luftfuktighet, og CO2-nivåer for å garantere regelmessig ventilasjon i rommet.

Les flere artikler