Finn de perfekte gardinene til takvinduene

Children playing in her room with VELUX roof windows
Mange kjøper takvinduer men glemmer gardiner. Gardinene gir en utmerket designmulighet i hjemmet. Montering av gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å tilføre personlighet til hjemmet. La oss dykke ned i en verden av VELUX gardiner og se hvordan du kan skape et design som passer for deg!

Hvorfor bør jeg kjøpe gardiner?

Gardiner er både en praktisk og perfekt måte å forbedre rommet. Her er noen årsaker til hvorfor du bør investere i gardiner:

Hva kan gardiner gjøre for hjemmet?

Gardiner er først og fremst praktiske. De kontrollerer hvor mye lys som strømmer gjennom vinduene og begrenser innsyn på bad og soverom. I tillegg er gardiner prikken over i-en i designet, den siste finishen som fullfører stilen.

Kort oppsummert
 • Gardiner uttrykker personlighet og hjelper deg med å kontrollere hvor mye lys som strømmer gjennom vinduene, fra å dempe belysningen til å stenge den helt ute.
 • Velg riktig gardin til hvert rom, fra blendingsrullegardiner for å gjøre soverom mørke når du skal sove, eller lysdempende rullegardiner for dempet belysning når du skal arbeide eller leke.
 • VELUX gardiner er raske og enkle å montere på VELUX takvinduer og leveres i et stort utvalg av farger og mønstre som passer inn i alle hjem.

Gjør hjemmet stilfullt med gardiner

Det er mange måter du kan bruke gardiner som et stilelement i huset. Her er noen ideer som får kreativiteten til å strømme:

 • Match fargen på gardinene: ved å matche fargen på gardinene kan du skape et blikkfang og gi hele rommet en helhetlig følelse.
 • Tilfør dybde med et mørkere gardin: Lek med dybder ved å sette sammen mørkere og lysere gardiner. Visuelt vil dette tilføre dybde til rommet.
 • Lek med mønstre: Vær kreativ og lek med interiørdesignet ved å gjøre mønstrede gardiner rommets blikkfang.

Gardiner kan brukes på mange måter. Test ut litt forskjellig og finn en stil som passer til din personlighet.

"Montering avVELUX gardiner på VELUX takvinduer er en enkel og elegant måte å tilføre personlighet og stil til hjemmet."

Stilfulle gardiner – finn den riktige løsningen

Trenger du gardiner til aktive dager eller rolige netter? Vi har gardinene som passer for deg. I vår tidløse gardinkolleksjon finner du et stort utvalg av gardiner i ulike farger og stiler.

Typer gardiner

Når du skal velge gardiner til takvinduer er det viktig å tenke på hvilket problem du vil at gardinet skal løse. Vil du stenge ute alt lys for uforstyrret søvn? Eller vil du begrense innsynet uten å miste utsikten? Med VELUX er det bare å velge:

 • Lysdempende rullegardin:  denne gardinen passer perfekt for stue, kontorer og lekerom hvor du vil dempe direkte sollys og begrense innsyn.
 • Blendingsrullegardin: Den perfekte gardinen til soverommet! Blendingsrullegardin stenger ute alt lyset, både dag og natt.
 • Duo blendingsrullegardin: Få det beste fra begge verdener. En duo blendingsrullgardin lar deg stenge ute alt lys om natten og dempe direkte sollys om dagen.

Farge

Farger kan spille en stor rolle i et rom. De kan endre utseendet og følelsen i et rom, så bruk fargen på gardinene til å knytte interiøret sammen.

Uansett hvilken stil du har, har vi en gardin som passer. Fra stilfulle farger til myke mønstre, med VELUX kan du velge fra et stort utvalg av gardiner til takvinduene dine. Finner du ikke en farge som passer med interiøret? Vår Colour by You-kolleksjon lar deg velge mellom flere hundre farger for å skape en perfekt gardin. Bli inspirert av fargeverktøyet vårt på https://www.veluxshop.no/.

Funksjoner

Manuelle eller fjernbetjente gardiner? Med VELUX gardinkolleksjon, kan du velge komfortnivå:

 • Manuell betjening: Denne enkle og praktiske løsningen lar deg justere gardinen på en behagelig måte med en smart og diskret gripelist.
 • Fjernbetjent: Takket være vår trådløse veggbryter, som er klar til bruk, kan du nyte sømløs betjening av VELUX elektriske eller solcelledrevne innvendig og utvendig solskjerming.
 • Intelligent smarthusløsning: Kos deg med helautomatisert varmebeskyttelse og forbedret inneklima ved å oppgradere elektriske eller solcelledrevet innvendig og utvendig solskjerming med VELUX intelligente smarthusløsninger.

Besøk VELUX nettbutikk for å finne perfekte gardiner til VELUX takvinduer.

Les flere artikler