Finn de perfekte gardinene til takvinduene

Lyst barnerom med VELUX-vindu, skrivebord, leker på teppet og en tre-seng.
Mange kjøper takvinduer men glemmer gardiner. Gardinene gir en utmerket designmulighet i hjemmet. Montering av gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å tilføre personlighet til hjemmet. La oss dykke ned i en verden av VELUX gardiner og se hvordan du kan skape et design som passer for deg!
Kort oppsummert
 • Gardiner uttrykker personlighet og hjelper deg med å kontrollere hvor mye lys som strømmer gjennom vinduene, fra å dempe belysningen til å stenge den helt ute.
 • Velg riktig gardin til hvert rom, fra blendingsrullegardiner for å gjøre soverom mørke når du skal sove, eller lysdempende rullegardiner for dempet belysning når du skal arbeide eller leke.
 • VELUX gardiner er raske og enkle å montere på VELUX takvinduer og leveres i et stort utvalg av farger og mønstre som passer inn i alle hjem.

Hvorfor bør jeg kjøpe gardiner?

Gardiner er både en praktisk og perfekt måte å forbedre rommet. Her er noen årsaker til hvorfor du bør investere i gardiner:

Hva kan gardiner gjøre for hjemmet?

Gardiner er først og fremst praktiske. De kontrollerer hvor mye lys som strømmer gjennom vinduene og begrenser innsyn på bad og soverom. I tillegg er gardiner prikken over i-en i designet, den siste finishen som fullfører stilen.

Gjør hjemmet stilfullt med gardiner

Det er mange måter du kan bruke gardiner som et stilelement i huset. Her er noen ideer som får kreativiteten til å strømme:

 • Match fargen på gardinene: ved å matche fargen på gardinene kan du skape et blikkfang og gi hele rommet en helhetlig følelse.
 • Tilfør dybde med et mørkere gardin: Lek med dybder ved å sette sammen mørkere og lysere gardiner. Visuelt vil dette tilføre dybde til rommet.
 • Lek med mønstre: Vær kreativ og lek med interiørdesignet ved å gjøre mønstrede gardiner rommets blikkfang.

Gardiner kan brukes på mange måter. Test ut litt forskjellig og finn en stil som passer til din personlighet.

Stylish blinds - find the right solution

Stilfulle gardiner – finn den riktige løsningen

Trenger du gardiner til aktive dager eller rolige netter? Vi har gardinene som passer for deg. I vår tidløse gardinkolleksjon finner du et stort utvalg av gardiner i ulike farger og stiler.

Typer gardiner

Når du skal velge gardiner til takvinduer er det viktig å tenke på hvilket problem du vil at gardinet skal løse. Vil du stenge ute alt lys for uforstyrret søvn? Eller vil du begrense innsynet uten å miste utsikten? Med VELUX er det bare å velge:

 • Lysdempende rullegardin:  denne gardinen passer perfekt for stue, kontorer og lekerom hvor du vil dempe direkte sollys og begrense innsyn.
 • Blendingsrullegardin: Den perfekte gardinen til soverommet! Blendingsrullegardin stenger ute alt lyset, både dag og natt.
 • Duo blendingsrullegardin: Få det beste fra begge verdener. En duo blendingsrullgardin lar deg stenge ute alt lys om natten og dempe direkte sollys om dagen.

Farge

Farger kan spille en stor rolle i et rom. De kan endre utseendet og følelsen i et rom, så bruk fargen på gardinene til å knytte interiøret sammen.

Uansett hvilken stil du har, har vi en gardin som passer. Fra stilfulle farger til myke mønstre, med VELUX kan du velge fra et stort utvalg av gardiner til takvinduene dine. Finner du ikke en farge som passer med interiøret? Vår Colour by You-kolleksjon lar deg velge mellom flere hundre farger for å skape en perfekt gardin. Bli inspirert av fargeverktøyet vårt på https://www.veluxshop.no/.

Funksjoner

Manuelle eller fjernbetjente gardiner? Med VELUX gardinkolleksjon, kan du velge komfortnivå:

 • Manuell betjening: Denne enkle og praktiske løsningen lar deg justere gardinen på en behagelig måte med en smart og diskret gripelist.
 • Fjernbetjent: Takket være vår trådløse veggbryter, som er klar til bruk, kan du nyte sømløs betjening av VELUX elektriske eller solcelledrevne innvendig og utvendig solskjerming.
 • Intelligent smarthusløsning: Kos deg med helautomatisert varmebeskyttelse og forbedret inneklima ved å oppgradere elektriske eller solcelledrevet innvendig og utvendig solskjerming med VELUX intelligente smarthusløsninger.

Besøk VELUX nettbutikk for å finne perfekte gardiner til VELUX takvinduer.

Montering avVELUX gardiner på VELUX takvinduer er en enkel og elegant måte å tilføre personlighet og stil til hjemmet.

Forfatter

VELUX Editorial team

Del

Les flere artikler

Solskjerming for takvinduer: Velg den riktige
Ulikt vær gir ulike utfordringer. Men til syvende og sist påvirker alle værtyper hvordan du opplever hjemmet. Husk på de vakre sommerdagene, som ikke er så vakre når du koker innendørs. Uansett om det er varmt, regner, snør eller hagler, har VELUX en mengde alternativer som hjelper deg med å takle det skiftende været.
Les hele artikkelen
Hvilke gardiner passer til hjemmet ditt?
Gardiner gjør takvinduene mer fleksible og gir deg kontroll over belysningen og varmen i et rom. Å finne de riktige løsningene til hjemmet er viktig. VELUX gjør det enkelt med et stort utvalg av gardiner som passer perfekt til VELUX takvinduer, i både skrå og flate tak. De er raske og enkle å montere, er bygget for å vare og leveres i et utvalg av stiler, stoffer og farger. Så uansett om det er lysdempende plisségardiner som tilfører stil til stua eller blendingsrullegardiner som gjør soverommet til et sovemekka, har vi gardinene som passer for deg.
Les hele artikkelen
Spar energi med smarthusløsninger
Fremtiden er allerede her. Vi har teknologi som skaper mer effektive og sunnere hjem, og VELUX takvinduer er en del av det. Smarthusløsninger​ er kommet for å bli, og vi kan optimalisere boforholdene med integrert teknologi. Smarttelefoner gjør det mulig å overvåke og kontrollere enhetene hjemme, som gir deg flere helsefordeler. Ingenting skjer av seg selv - så start med å tilkoble ett apparat til et annet.
Les hele artikkelen
Har du tenkt å bygge en egen bolig? Oppdag hvordan dagslys kan forvandle drømmeboligen
Har du bestemt deg for å bygge egen bolig? Hvis det er tilfellet, så gratulerer! Det krever hardt arbeid og engasjement å bygge en egen bolig. Her er en liste over råd og inspirasjon for prosessen, så du får en god start. Vi har også gode råd om hvordan du kan få mest mulig dagslys i den nye boligen.
Les hele artikkelen
Slik gjør du hjemmet ditt mer energieffektivt
Vi bruker opptil 90 % av tiden vår innendørs. Vi hører mye om utendørs forurensning og økte CO2-nivåer, men hva med luftkvaliteten i boligen? Kvaliteten på inneluften har mye å si for helsen vår. Vi puster i gjennomsnitt inn rundt 10 000 liter luft per dag – mesteparten hjemme. Det er mye luft! Takvinduer kan etter vår mening tilføre enhver bolig et estetisk element i tillegg til mengder av naturlig lys. Attpåtil er de med på å skape et sunnere inneklima.
Les hele artikkelen